Kā piesaistīt veiksmi atbilstoši savai zodiaka zīmei – padomi, ka strādā

Astrologi stāstīja, kā dažādu zodiaka zīmju pārstāvji var kļūt veiksmīgāki. Mēģiniet ievērot ekspertu ieteikumus, lai piesietu laimi sev un pasargātu sevi no nepatikšanām, iesaka dailyhoro.ru.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auniem visbiežāk traucē viņu nemierīgums un impulsivitāte. Lai piesaistītu un saglabātu veiksmi, astrologi iesaka Auniem periodiski piebremzēt. Var mēģināt meditēt, kā arī biežāk sazināties ar mierīgiem cilvēkiem, kuri labprātāk par darbu brīvajā laikā nerunā.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Lai piesaistītu veiksmi, Vērsim vajadzētu pārtraukt tiekties pēc neiespējamā un dot sev iespēju atpūsties. Tāpat jāmeklē iedvesma, jo ik pa laikam Vērsis zaudē saikni ar pasauli un nevar noskaņoties darba noskaņojumam. Motivācija viņiem ir galvenais veiksmes avots.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Problēma ar Dvīņiem ir tā, ka viņi bieži cer, ka viņu plāns darbosies, taču viņi nez kāpēc nekad neizstrādā rezerves plānu, lai gan vajadzētu. Fakts ir tāds, ka Dvīņi ir pārāk augstprātīgi un domā, ka nekas nevar noiet greizi. Dažreiz viņi pieļauj kļūdas, kas rada problēmas.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem vajadzētu koncentrēties uz vienu lietu. Šie cilvēki bieži uzņemas vairākus gadījumus vai cenšas attīstīties vairākās jomās vienlaikus un vienādi. Lai saglabātu veiksmi, Vēžiem vienkārši pareizi jāsadala darbi un kopumā jānosaka prioritātes.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām nav jābaidās pieņemt kāda cita palīdzību, aizmirstot par savu lepnumu. Nav nekā grūta vai biedējoša teiktā: “Es nevaru to paveikt viens. Palīdzi man”. Šim nolūkam tiek piesaistīti draugi, radinieki, otrā puse. Lauvām jāatceras, ka tas, kurš viens atrodas uz lauka, nav karotājs. Vismaz ne vienmēr.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas bieži ir nervozas un bez iemesla. Viņi krīt panikā un cieš no fatālisma. Tas viņiem attur no veiksmes. Šī iemesla dēļ viņiem vajadzētu ieskauj sevi ar optimistiem un pēc iespējas mazāk atrasties vientulībā. Kad neviena nav apkārt, Jaunavas galvā iezogas ļaunas domas, kas aizbaida laimi. Jaunavām arī jāattīsta neatlaidība un jāiegūst pacietība.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Viss, kas Svariem ir vajadzīgs, ir cilvēki apkārt un tuvumā. Ja tuvumā ir kāds, kurš dalās ar savu kaislību vai palīdz morāli tikt galā ar grūtībām, tas ir daudz vērts. Tāpat astrologi Svariem ļoti iesaka uzticēties savai intuīcijai, jo tā nereti palīdz pieņemt svarīgus lēmumus.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem jābeidz mest putekļus citu acīs. Ja vēlamies gūt panākumus, tad sevis un savu tuvinieku dēļ, nevis tāpēc, lai kāds apbrīnotu viņu sasniegumus. Lepnums bieži neļauj Skorpioniem piesaistīt veiksmi, taču, ja tie kļūs nedaudz vienkāršāki, dzīve dzirkstīs jaunās krāsās, un kopumā dzīve kļūs daudz vieglāka.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieka veiksme nes spēju koncentrēties uz pašreizējo uzdevumu. Viņi bieži atliek lietas uz vēlāku laiku, par ko viņi vienmēr maksā ar labu veiksmi. Ja ir kāds svarīgs projekts vai uzdevums, ar to jātiek galā nekavējoties. Kaut ko atlikt uz vēlāku laiku noteikti nav tā vērts. Uzkrātie gadījumi atņem Strēlniekiem brīvo laiku un labu garastāvokli, un līdz ar to arī veiksmi.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži spēlē nepieejamību, nelaižot cilvēkus sev klāt. Viņi to nedara vienkārši tāpat, bet tāpēc, ka nevar citiem simtprocentīgi uzticēties. Varbūt viņiem vajadzētu kļūt nedaudz atvērtākiem, vismaz ar tiem, kas jau ir pierādījuši savu lojalitāti, godīgumu un nodomu laipnību.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīram ļoti patīk veiksme, taču šie cilvēki maldīgi domā, ka viņa ir ar viņiem vienmēr un visur. Šī iemesla dēļ viņi bieži uzņemas risku un liekot uz līnijas pilnīgi visu. To noteikti nav vērts darīt. Nedaudz piesardzīgāka padarīs šos cilvēkus daudz veiksmīgākus. Jums ir jānovērtē veiksme, nevis jāizturas pret to tā, it kā tai ir jābūt tuvumā.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm vajadzētu beigt stāstīt svešiniekiem par savām jūtām, emocijām un nākotnes plāniem. Tie ir diezgan veiksmīgi, skaisti un pievilcīgi cilvēki. Tāpēc viņiem ir daudz ienaidnieku. Jums jāiemācās atšķirt nelabvēļus no draugiem, lai labāk saprastu, kam varat uzticēties un kam nē.

COMMENTS

Pievienot komentāru