“Lauku ceļotāja” brauciens mediju pārstāvjiem uz Sēliju un Lietuvu

Latvijas lauku tūrisma asociācija “Lauku ceļotājs” arī šogad rīko ikgadējo akciju “Atvērtās dienas laukos”, kas norisināsies 4. – 5.maijā Latvijā un 11.-13. maijā Lietuvā.

Akcijas ietvaros lauku tūrisma uzņēmēji izstrādā īpašo akcijas piedāvājumu, kas ietver draudzīgas atlaides, degustācijas, ražošanas procesa izzināšanu, jautras izdarības un spēles, izzinošas aktivitātes, amatu demonstrēšanu, radošās darbnīcas, tehnikas demonstrēšanu, iespēju iegūt suvenīrus un dāvaniņas u.c. aktivitātes.

Lai iepazīstinātu preses pārstāvjus ar akciju un tās piedāvājumu, organizēsim preses braucienu pa akcijas saimniecībām. Mediju pārstāvju brauciens plānots 5. aprīlī. Šogad datumu izziņojam laicīgi, lai varat plānot darbus un rastu iespēju piedalīties. Braucienā dosimies uz Sēliju un Lietuvu, plānots tāls ceļs, bet programma un saimniecības būs ļoti interesantas, tāpēc izbrauksim no Rīgas agri un atgriezīsimies vēlu (~7:00 – 20:00).

Detalizēta brauciena programma un pirmā preses relīze sekos marta sākumā, bet jau šobrīd rezervējiet 5. aprīli “Lauku ceļotāja” “Atvērto dienu” braucienam pa Latvijas un Lietuvas laukiem!

Jau šobrīd varat pieteikties braucienam rakstot uz e-pastu [email protected] vai pa tālr. 29451717 (Anna).

Akcija norisinās projekta “Lauksaimniecības tradīciju mantojums agro-tūrismā Latvijā un Lietuvā” (Agriheritage, LLI-65) ietvaros, ko finansē Eiropas Savienības Interreg Latvijas – Lietuvas programma 2014. – 2020. gadam no Eiropas Reģionālā attīstības fonda.

Uz tikšanos!

Pievienot komentāru