LATVIJAS MAIZNIEKS ceturto gadu pēc kārtas atzīts par labāko darba devēju Latgales reģionā

“CV-Online Latvia” ikgadējā aptaujā, kurā piedalījās vairāk nekā 7000 respondentu, noskaidrots, ka par labāko darba devēju Latgales reģionā 2017. gadā kļuvusi akciju sabiedrība LATVIJAS MAIZNIEKS. Uzņēmums augsto novērtējumu saņem jau ceturto gadu pēc kārtas.

Par akciju sabiedrību LATVIJAS MAIZNIEKS nobalsojuši 30% aptaujāto Latgales reģiona iedzīvotāju. Kā galvenās priekšrocības minētas uzņēmuma atpazīstamība, labā reputācija un iekšējā kultūra.

LATVIJAS MAIZNIEKS galvenā ražotne atrodas Daugavpilī un uzņēmums šobrīd ir viens no lielākajiem darba devējiem Latgales reģionā. 2017. gadā uzņēmumā vidēji nodarbināti 250 cilvēki.

“Saņemot apbalvojumu ceturto gadu pēc kārtas kā “TOP Darba devējs 2017″ LATGALES reģionā, izjūtam prieku un reizē arī atbildību. Ir ieguldīts milzīgs darbs, lai AS LATVIJAS MAIZNIEKS atrastos starp Latvijas vadošajiem maizes ražotājiem. Esam pateicīgi par augsto novērtējumu un arī turpmāk centīsimies radīt pēc iespējas labākus darba apstākļus saviem darbiniekiem, jo bez viņiem mūsu uzņēmums nespētu attīstīties,” stāsta uzņēmuma pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājs Māris Daude.

Aptaujā, kuru organizē “CV-Online Latvia” respondentiem bija iespēja balsot ne tikai par gada iekārotāko darba devēju, bet arī noteikt labākos darba devējus Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē. Apbalvošanas ceremonija norisinājās šā gada 2. martā AS “Latvenergo” telpās Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā.

“LATVIJAS MAIZNIEKS”

“LATVIJAS MAIZNIEKS” ir lielākā maizes ceptuve valstī, un tās pirmsākumi meklējami 1968. gadā, kad tika dibināts Daugavpils maizes kombināts. Jaunākās tehnoloģijas apvienojumā ar labākajām Latvijas maizes cepšanas tradīcijām, ļauj uzņēmuma ražotajiem produktiem saglabāt nemainīgi labu garšu un kvalitāti. Tumšās maizes “Zeltene” un “Īstenā”, baltmaize “Galda”, sēklu maizes “Pavasara”, tostermaize “Vita!” ir iecienītākie “LATVIJAS MAIZNIEKS” produkti.

Pievienot komentāru