Latviešu dīdžejs Gustavito: “Vīrieša būtība ir būt labā formā!”

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījumā “Kad viņi satiekas” studijā pie aktiera Andra Buļa ciemojas viens no Latvijā pazīstamākajiem dīdžejiem, kurš pazīstams ar vārdu Gustavito. Viņš pastāsta, kāds, viņaprāt, ir vīrieša galvenais uzdevums dzīvē.

Gustavito, iepazīstinot ar sevi, atklāj, ka viņa skatuves vārds radies diezgan vienkārši puse no vārda un otra puse no uzvārda – Gustavs Vītoliņš, tā arī sanāk Gustavito.

Andris Bulis saka, ka savulaik abi tikušies fitnesa zālē un jautā Gustavito, cik viņam ir svarīgi rūpēties par sevi un kā aizraušanās ar sportu ir sākusies?

“Tas sākās kā jebkuram džekam no skolas laikiem, kad mēs augām. 90.to gadu etaloni Van Damme, Švarcenegers, Stallone. Kad tu saprati, ka tie ir tādi vīrieša etaloni. Un vispār vīrieša būtība ir būt labā formā! Pats zini, līdzīgā vecumā esam, kad jau drusku pāri tiem trīsdesmit, tad ir mazliet citādāk – nākas vairāk domāt par to, kā sevi saglabāt,” – viņš saka.

Lasi vēl: “Mūsu ģimene šo lēmumu nepieņēma vienā dienā” – talantīgais dziedātājs Dzintars Čīča paziņo par grandioziem jaunumiem savā dzīvē

Dīdžejs saka, ka vīrieša vizuālais izskats ir svarīgs: “Ir jābūt spēcīgam, fiziski labi attīstītam. Un pārējais jau ir tas, kas ir galvā.”

Andris Bulis vaicā, kādi ir nākotnes plāni, vai nav tā, ka kādā brīdī dīdžeja profesijai būs jāmet miers?

“Es domāju, ka spēlēt var ilgi. Pasaules prakse rāda, ka arī septiņdesmit gadīgi dīdžeji spēlē. Tāds stereotips ir Latvijā daudzām profesijām – kur tad tāds viesmīlis vai oficiants piecdesmit gados stāvēt aiz bāra letes… Bet patiesībā viņš taču ir tāds spečuks, sava amata speciālists! Vecumam es neredzu nekādus šķēršļus, galvenais, lai spēlēšanu atļauj veselība. Man pagaidām atļauj, tie ir tie paši treniņi – kardio, sirsniņu trenēju…” – saka Gustavito.

Foto – ekrānuzņēmums

Gustavs ir arī tētis diviem bērniem, Bulis interesējas, kā izdodas apvienot spēlēšanu naktīs ar rūpēm par ģimeni?

“Tas viss ir tā saucamā rutīna – tā ir pašsaprotama lieta, ko tu ikdienā dari. Ja šodien ir pirmdiena, tad man bērni jāaizved uz skolu vai bērnudārzu. Bet dīdžejs nenozīmē tikai piektdienas, sestdienas naktis. Man ir arī radio šovi, visu laiku paralēli ir kaut kādi pasākumi, jāizdara tā saucamie “mājas darbi”. Vasarā ir daudz pasākumi, kas nav tikai piektdienās, sestdienās. Ja tu 100% esi tajā iekšā, tad arī pirmdienā var uzrasties darbiņš,” – viņš skaidro.

Interviju ar dīdžeju Gustavito skaties šajā video.

Leave a Comment