Zīmējumi visur – arī uz sejas un kakla: mūziķis Miks Dukurs atklāj, kāpēc tik ļoti aizrāvies ar tetovējumiem

Foto – ekrānuzņēmums

Mūziķis Miks Dukurs pavisam noteikti ir viens no vizuāli pamanāmākajiem mūziķiem Latvijā – savu tetovējumu dēļ. Raidījumā “Kad viņi satiekas”, viesojoties pie Andra Buļa, Miks pastāsta, kāda ir šo tetovējumu nozīme.

Andris Bulis teic, ka droši vien, ka Latvijā nav daudz cilvēku, kuriem vispār nebūtu tetovējumu, tomēr arī viņš, kad pirmo reizi saticis Miku, bijis pārsteigts: “Piemēram, tavs tetovējums uz sejas. Tas ir dumpinieciskums vai kas?”

“Tā ir olīvlapa, romiešu, un tā simbolizē mieru. Tas ir atgādinājums man pašam. Tas ir kaut kas, ko es gribu saglabāt sevī – šo mieru. Katru rītu, kad es paskatos spogulī, es redzu šo atgādinājumu. Mik, saņemies!” – stāsta mūziķis.

Lasi vēl: Mūziķis Miks Dukurs atklājis līdz šim nezināmas detaļas par šķiršanos no sievas

Andris Bulis interesējas, ko nozīmē pārējie zīmējumi uz mūziķa ādas, piemēram, tauriņš, kas uztetovēts uz Mika kakla?

Foto – ekrānuzņēmums

“Ko****da laikā es paliku bez balss. Tīri tā mentāli es sadrupu principā… Tad es meklēju sevī spēku, un izrādījās, ka tauriņš ir spēka simbols. Tad es viņu uztetovēju uz kakla, tur, kur balss rodas. Es vienmēr meklēju simbolisku nozīmi tetovējumiem,” – viņš stāsta.

Savukārt uz Mika rokas ir uztetovēti dažādi multfilmu varoņi, kas ir tapuši par godu viņa bērniem. Miks atzīst, ka multenes viņu aizrauj pašu tik ļoti, ka pat vairāk par filmām. “Piemēram, “Vāģi”! Tajās trīs “Vāģu” sērijās, nu tur ir visa dzīve!” – saka Dukurs.

Mūziķis Miks Dukurs stāsta par savu tetovējumu nozīmi – skaties šajā video.

Pievienot komentāru