Latviešu bokseris Kristaps Zutis atklāj, ko patiesībā domā par Latviju un patriotiem

Foto – ekrānuzņēmums

Bokseris Kristaps Zutis un viņa izredzētā, influencere Elīna Pakalne, sagaidot Latvijas valsts svētkus 18.novembrī, raidījumā “Slavenības. Bez filtra” pastāstīja, kāds ir viņu uzskats par latviešiem un patriotismu. Un atklāja arī to – vai viņi paši sevi uzskata par patriotiem.

Elīna “Slavenības. Bez filtra” sērijā stāsta, ka Latvijas svētkos viņu visvairāk aizkustina visas tautas patriotiskā noskaņa. “Līdz šermuļiem tā ir tāda interesanta sajūta. Un, kas ir interesanti – man no himnas, kad to dzirdu, no aizkustinājuma vienmēr gribas raudāt. Šie svētki ir tieši tādi, ka no prieka gribas raudāt,” – Elīna stāsta.

Bet bokseris Kristaps Zutis ir noskaņots pavisam patriotiski: “Neskatoties uz to, ka visādi Kangari mums te jauc gaisu, Dievs svētī mūsu zemi un tās cilvēkus. Un dod mums spēkus šajā grūtajā laikā, būt tik vienotiem un tik spēcīgiem kā vēl nekad!

Jo vēsture mums ir pierādījusi to, ka mēs varam iziet arī pa to grūtāko ceļu un tikt līdz galam. Un sasniegt to savu mērķi. Gan ar neatkarības atgūšanu, gan ar to, ka čaļi mums te pierāda sportā – hokejā un citos sporta veidos, jo mēs, latvieši, esam ļoti spēcīga, sīksta un ļoti varena tauta. Saules mūžu Latvijai!”.

Pievienot komentāru