Lai pārbaudītu sirdsdarbību, iemērc plaukstas uz 30 sekundēm aukstā ūdenī. Vienkārša procedūra, kas palīdzēs tev daudz ko uzzināt par tavu veselību

Šodien mēs diagnosticēsim sirds darbu. Šī vienkāršā procedūra tev palīdzēs daudz ko uzzināt par savu veselību.

Pirms skriet pie augsti kvalificētiem speciālistiem un veikt virkni analīžu, lai noskaidrotu slimības cēloni, mēģini diagnosticēt slimības cēloni pats. Iespējams, pētījuma rezultāti tev palīdzēs noskaidrot, kuri orgāni nav kārtībā, un, kuri ir jāārstē.

Sirdsdarbības regulācija

Sirds ir viltīgs orgāns. Tas var ilgi nelikt manīt par radušajām problēmām, un turpināt darboties vienmērīgi un ritmiski. Bet pēc tam pēkšņi gadās sirdslēkme.

Mēs iesakām veikt šādu profilakses procedūru. Nelielā traukā ielej ļoti aukstu ūdeni, vari pievienot arī ledu. Tad ieliec tajā plaukstas uz 30 sekundēm. Un novērtē rezultātus: ja pirkstu galiņi ir gaiši vai zilā krāsā, tad pastāv problēmas ar asinsriti.

Cilvēka sirdsdarbība ir atkarīga no daudziem faktoriem: iedzimtības, svara, fiziskās slodzes, medikamentu blakusparādībām, stresa.

Uz radušajām problēmām vispirms reaģē asinsvadi pirkstu galos, degunā un pat ausīs. Tie vājinās no sliktas asins piegādes, zaudē jutību, iekaist.

Slikta asinsrite nav nāves spriedums, to var uzlabot pat ar uztura palīdzību. Lūk, ko iesaka ēst un lietot tautas dziednieki.

Produkti, kas sekmē labu sirdsdarbību

Ķiploki novērš aterosklerozes attīstību, samazina spiedienu, novērš holesterīna plāksni asinsvados.

Zivju tauki samazina holesterīnu.

Ēteriskās eļļas atslābina ķermeni termogēno īpašību dēļ, uzlabo asins plūsmu.

Ingvers novērš asins recekļu veidošanos.

Augsta kapsaicīna koncentrācija kajēnas piparos stiprina artērijas.

Ginkgo biloba lapu ekstrakts palielina asinsriti smadzenēs un uzlabo atmiņu.

Kastaņos esošais escīns stiprina kapilāru sienas, novērš varikozas veidošanos.

Linsēklas, kas satur šķiedras, taukskābes un lignānus, samazina hipertensiju.

Ar ledus ūdeni veiktā diagnostika var sniegt vispārēju informāciju par asinsrites sistēmas stāvokli. Laicīgi veicot šādu pārbaudi, tev vēl ir iespēja sev palīdzēt. Bet atceries, ka nopietnus sirdsdarbības traucējums nedrīkst atstāt bez uzraudzības, un tādā gadījumā noteikti dodies pie kardiologa.

avots: vranya.net

Pievienot komentāru