Labvēlīga enerģijau un daudz iespējas: Taro kāršu prognoze nedēļai no 2023. gada 9. janvāra līdz 15. janvārim

Tarologs Aigula Khusnetdinova sastādījusi prognozi gaidāmajai nedēļai no 2023. gada 9. janvāra līdz 15. janvārim visām zodiaka zīmēm.

 

Nedēļas galvenā enerģija

Taro kārtis iesaka gada pirmajā darba nedēļā ielauzties ar labu attieksmi. Perioda enerģētika būs gana labvēlīga, taču spēka un vēlmes strādāt būs maz. Nāksies savest kopā un risināt aktuālos jautājumus, jo nedēļa būs ārkārtīgi piemērota rutīnai.

Apgrieztais Pentaklu dūzis ir labvēlīga kārts, tā uzsver materiālās lietas, tāpēc svētku gars lēnām izklīdīs. Būs jārisina sadzīves jautājumi, jāveic pārbaudes un aprēķini.

Lasi arī: 9 senču ticējumi – ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt svētdienās?

 

Finanses

Finanšu lietās nedēļa no 9. līdz 15. janvārim nesīs daudz vilšanās. Šis ir laiks, lai novērtētu, un jūs varat saprast, ka jūsu brīvdienu izdevumi izrādījās lielāki nekā plānots. Janvāris kopumā ir grūts mēnesis, tāpēc kartītes iesaka nebārstīt sevi ar naudu sevi un taupīt finanses līdz labākiem laikiem.

Kārtis stingri iesaka netērēt naudu un atlikt lielus pirkumus. Nedēļa būs nelabvēlīga naudas lietām, tāpēc iespējami zaudējumi. Ir vērts pārskatīt savus finanšu plānus un pārplānot tos. Kas zina, varbūt pēc nedēļas pienāks labvēlīgs laiks.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Pievienot komentāru