Labvēlīga enerģijau un daudz iespējas: Taro kāršu prognoze nedēļai no 2023. gada 9. janvāra līdz 15. janvārim

Veselība

Nākamā nedēļa nesola nekādas veselības problēmas, gluži otrādi, dod iespējas to saglabāt un nostiprināt. Kārtis iesaka nodarboties ar sportu: slidot, slēpot vai izmēģināt citus ziemas sporta veidus. Tas būs labākais, ko varat darīt savas veselības labā nedēļā pēc Jaunā gada.

Kārtis taisnā stāvoklī atklāti saka, ka veselība ir tavās rokās, visas sistēmas darbosies pareizi, tāpēc nevajag uztraukties.

 

Personīgajā dzīvē

Mīlestības frontē plīvurs, kas bija Jaunā gada priekšvakarā, nedaudz izbalēs. Nākamajā periodā kārtīm ieteicams attālināties no personīgās dzīves jautājumiem un iesaistīties personīgās lietās. Turklāt kārts, kas parāda nedēļas enerģiju, runā par ikdienas un vitāli svarīgu mirkļu nozīmi.

Nedēļa no 9. līdz 15. janvārim nav īstais laiks romantikai un izrēķināšanās. Jums arī nevajadzētu izvirzīt nekādas pretenzijas savam dvēseles radiniekam un pieprasīt vairāk uzmanības, nekā viņa spēj. Labāk ir pievērsties sev un rūpēties par savu cilvēku. Labākais variants būtu dažus patīkamus mirkļus atlikt uz nākamo nedēļas nogali. Galvenais ir šīs nedēļas fokuss uz kaut ko citu.

Lasi arī: 9 senču ticējumi – ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt svētdienās?

Padoms nedēļai

Kārtis ir mājiens: puiši, sapulcējieties un ielauzieties šajā nedēļā ar enerģiju. Izmantojiet visus spēkus un spējas, izmantojiet visus resursus, pretējā gadījumā ilgstoša atpūta liks jums sastingt relaksācijas stadijā. Nedēļa iesaka aktīvi parādīt sevi visos jautājumos un uzņēmumos. Citi var uztvert tavu enerģiju kā konfliktu, bet tagad labāk doties cīņā, nevis stāvēt malā.

Nedēļa sniegs daudz iespēju, tāpēc svarīgi tās pamanīt un nepalaist garām. No 9. līdz 15. janvārim labāk to darīt, un tikai tad domāt, vai vajag vai nevajag. Mēnesis iesākas labi, taču viss atkarīgs no tā, kā tu pats esi iekšējo spēku un ārējo izredžu vadītājs.

COMMENTS

Pievienot komentāru