Labākais mēslojums zemenēm: jūs ievāksiet zemeņu ražu kilogramiem

Kādai jābūt zemeņu pavasara mēslošanai, lai ogas būtu kilogramiem, uzzini materiālā.

Par zemenēm, tāpat kā par jebkurām citām ogām, ir pareizi jārūpējas, lai galu galā iegūtu labu ražu. Šajā gadījumā svarīgs ir stādīšanas laiks, mēslošana un kaitēkļu apkarošana.

Parasts sinepju pulveris ir universāls līdzeklis ogu krūmiem, un tas ir efektīvs divos gadījumos: cīņā pret kaitēkļiem un ražas palielināšanai.

Pirmajā variantā noslēpums ir vienkāršs – ja zemenes apstrādāsiet ar sinepēm, tad kukaiņi tām neuzbruks, jo tiem nepatīk asā garša. Otrajā variantā situācija ir vēl vienkāršāka – tā kā ogas neapēdīs grauzēji un citi kaitēkļi, jūs varēsiet dubultot ražu.

Lai ātri un efektīvi aizsargātu zemeņu ražu, jums nav nepieciešams gatavot īpašus šķīdumus. Iegādājieties visparastāko sinepju pulveri un apkaisiet ar to ogu krūmus. Dariet to brīdī, kad zemenes sākušas veidot ziedus un dot ogas, tas ir, 1-2 reizes sezonā.

Lasi vēl: Karmiskais cikls beigsies pavasarī: dažas zodiaka zīmes sāks visu no jauna

Labāk ir atkārtot apstrādi pēc spēcīgām lietavām, bet izmantot mazāk sinepju – zināms to daudzums joprojām paliek uz auga. Nevajag pārlieku bagātīgi apkaisīt – pulverim viegli jāpārklāj zemeņu lapas, nevis biezā kārtā jāguļ uz tām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Tādējādi jūs varēsiet pasargāt kultūru no kaitēkļiem un mēslot augsni, kurā tā aug, – tad zemenēm būs vairāk spēka aktīvai attīstībai. Starp citu, sinepes nemaz neietekmē ogu garšu – pirms lietošanas zemenes vienkārši rūpīgi jānomazgā zem tekoša ūdens.

Pievienot komentāru