Kuru zodiaka zīmju pārstāvjus slavenā Džūna sauca par īpaši laimīgiem un ilgdzīvotājiem / simtgadniekiem

Nosauktas zodiaka zīmes, kuru pārstāvjus gaišreģe un dziedniece Džūna nodēvējusi par laimīgiem ilgdzīvotājiem/simtgadniekiem.

Džūna Davitašvili ir pazīstama kā PSRS laika dziedniece, ekstrasense un astroloģe. Savu veselību noslēpumainajai sievietei uzticēja politiķi, uzņēmēji, dziedātāji un aktieri.

Kas ir Džūna

Džūna Davitašvili ir viena no populārākajām krievu un padomju dziedniecēm, kā arī astroloģe un ekstrasense. Godu sievietei sagādāja skaļi pareģojumi par nākotni un atsevišķiem slaveniem cilvēkiem.

Lielisko Džūnu sauc par īstu sava laika orākulu. Sievietei bija ne tikai dziedināšanas dāvana, bet arī nereti pārsteidza fanus ar patiesām prognozēm. Mūsu varonei pacientu / klientu nekad netrūka – pat “pirmie” valsts iedzīvotāji steidzās viņu apraudzīt.

Apburošā Džūna pamatoti tika dēvēta par padomju laika populārāko dziednieci. Gara un stalta sieviete melnās drēbēs ieintriģēja sabiedrību, kurai mistika bija jaunums. Sieviete uzreiz tika pasludināta par sava laika fenomenu, viņa bija gaidīta viešņa vecāko cilvēku mājās. Viņai savus noslēpumus uzticēja ne tikai politiķi un slaveni mākslinieki, bet arī priesteri.

Saskaņā ar Džūnas teikto, dažas zodiaka zīmes ir izteiktākas laimīgas simtgadnieces

Savas dzīves laikā Džūna paredzēja nākotni un pat norādīja uz trim zodiaka zīmēm, kurām dzīve smaidīs nedaudz vairāk nekā citām

 

Dvīņi

Laimīgo sarakstu vada zodiaka gaisa zīme. Pēc ekstrasenses domām, Dvīņiem visvieglāk ir atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, kas viņiem ļoti palīdz gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Šīs zīmes cilvēki ir zinātkāri un pastāvīgi sevi meklē, viņiem nav iespējams uzspiest kāda cita viedokli, un pats galvenais, viņi viegli atrod izeju no vissarežģītākās situācijas.

 

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji ir neatkarīgi un dod priekšroku visu darīt saviem spēkiem, lai cik grūti viņiem būtu. Tomēr viņiem patīk palīdzēt citiem un vienmēr atbalstīs grūtos brīžos. Ar šādiem cilvēkiem jūs nepazudīsit, un tas ir pamanāms, tiekoties. Viņu stiprās puses ir pašapziņa un spēja novērtēt draudzību.

 

Lauva

Šīs zodiaka zīmes cilvēki spēj abstrahēties no ārējās vides un ambiciozi virzīties uz savu mērķi. Viņi ir dzimuši līderi un inficē visus apkārtējos ar optimismu. Lauvas precīzi zina, ko vēlas, un virzīs tevi pareizajā virzienā, kā arī iemācīs dzīvot harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli.

 

Katram no mums ir rakstura stiprās un vājās puses. Ja jūs identificēsit trūkumus un sākat tos uzlabot, un priekšrocības padarīsit par galveno “ieroci”, tad neatkarīgi no zodiaka zīmes jaunajā gadā dzīve jums uzsmaidīs vairāk nekā iepriekšējā.

Pievienot komentāru