Kuru trīs zvaigžņu zīmju dzīvi no 16. februāra mainīs cilvēks no pagātnes

Mīlestības planēta Venera Valentīna dienu svinēja kopā ar mums, savienojoties ar Neptūnu. Šī saikne būs jūtama līdz 21. februārim.

Astroloģe Poļina Barlova stāsta par to, kā turpmākajās dienās efektīvi izmantot aspektu visām  zīmēm. Šogad planētas saplūst Zivīs, kas ir ļoti nozīmīgi. Zivis ir Neptūna mājvieta un Veneras spēka zīme.

Trīs laimīgie

Dvīņi

Brīvie Dvīņi var izmantot labvēlīgo astroloģisko aspektu un mēģināt divreiz ieiet vienā upē. 15. februārī viņi satiks cilvēku, pret kuru jūtas vēl nav pilnībā pārgājušas.

Ģimenes Dvīņiem jābūt uzmanīgākiem, jo ​​viņu laulībai šāda tikšanās nepaliks bez pēdām. Atcerieties, ka Venēras konjunkts Neptūns aizēno prātu – tad jūs varat ļauties īslaicīgam impulsam un kļūdīties.

 

Strēlnieks

Šīs zīmes cilvēkiem negaidīta tikšanās ar cilvēku no pagātnes būs mazāk sāpīga. Strēlnieks pat varēs noteikt sev kādu labumu no saziņas ar šo cilvēku.

Visticamāk, Strēlnieks satiks nevis kādu bijušo mīļāko, bet gan senu draugu, ar kuru savulaik ceļi šķīrās. Līdzās vienkārši sirsnīgai draudzīgai komunikācijai un pieredzes apmaiņai šīs zīmes pārstāvis var lūgt palīdzību vai padomu jautājumā, kas viņu nomoka jau ilgāku laiku.

 

Zivis

Pavisam negaidīti šī zvaigznāja cilvēki varēs satikt cilvēku, kurš kādreiz bijis ļoti tuvu, bet pēc tam pazudis uz vairākiem gadiem. Zivīm liktenīga būs negaidīta tikšanās.

Cilvēks no pagātnes var sagraut jūsu attiecības, jo tas uzjundīs pagātnes jūtas. Neptūns, ietekmējot Venēru, beidzot aizēnos Zivju prātu, ar pēkšņu kaisles uzplūdu viņas neko nevarēs izdarīt.

Pievienot komentāru