Horoskops 16. februārim: Vērsis var “atpūsties”, un Jaunava ieslēgs intuīciju

Ceturtdiena, 2023. gada 16. februāris, būs spēcīgas enerģijas, brīvības un pacēluma diena. Astrologi iesaka veikt svarīgus uzdevumus un uzsākt jaunus projektus.

Īpaši labvēlīgs laiks radošumam un ceļojumiem, tirdzniecībai un brīvdienām. Abiem žurnālisti noskaidroja, kā katra zodiaka zīme atcerēsies šo dienu.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Diena Aunam būs finansiāli veiksmīga. Jūs sasniegsiet vēlamos rezultātus un būsiet patiesi laimīgi. Šis ir stabilu dividenžu un vēlmju piepildījuma laiks.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Astrologi iesaka Vērsim šodien nebūt fiziski aktīviem. Nav īstais laiks sportam un vispār pēkšņas kustības. Tas var izraisīt veselības problēmas.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem ir vienkārši kontrindicēts ilgoties un skumt. Turklāt tam nebūs pamata un iemeslu. Mēnesim, kurš, starp citu, šodien būs pilns, nepatiks tava tāda melanholija. Galu galā dzīve kļūs ļoti grūta.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem nevajadzētu parādīt savas vājās puses. Nezaudē kontroli pār sevi, neļauj sevi aizraut ar kaut ko lieku, lai rīt neciestu tava figūra un nepasliktinātos veselība.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām šodien būs pārliecināšanas dāvana. Jūs varat pievērst uzmanību savai personai, uzvarēt savā pusē. To darot, apsveriet visus nepieciešamos argumentus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavas atradīs atbildes uz saviem jautājumiem visnegaidītākajā brīdī. Tajā pašā laikā ieslēdziet savu intuīciju un “neiespringstiet” ar “sestās sajūtas” pamudinājumiem.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem šodien vajadzētu plānot nākotni. Nebaidieties savā plānā iekļaut savas lielākās un drosmīgākās idejas. Šajā dienā jums ir visas iespējas tos realizēt.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem jānodarbojas ne tikai ar darbu, bet arī jāvelta laiks radiem un tuviem cilvēkiem. Vakaru veltiet savam mīļotajam. Atklātā sarunā izrunājiet visas izlaidības un sūdzības. Tas nāks par labu jūsu attiecībām.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Šī diena ir labvēlīga jebkuram uzņēmumam. Jūs jau ilgu laiku dzīvojat ar interesantām idejām, un ir pienācis laiks uzdrīkstēties tās īstenot. Sāciet iet uz savu mērķi.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Šodien piepildīsies sapnis par Mežāžiem. Pareizi nosakiet prioritātes un pareizi formulējiet vēlmes, lai vispirms iegūtu tieši to, ko vēlaties. Galvenais ir sniegt skaidru un pareizu Visuma vēstījumu.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīri šai dienai var sarīkot romantiskus randiņus. Vientuļie zīmes pārstāvji uzsāks daudzsološas un daudzsološas attiecības. Iespējams, ka viņi nonāks stiprā laulībā.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm šajā dienā vajadzētu sākt plānot nedēļas nogali vai atvaļinājumu. Tikai no jums ir atkarīgs, kā jūs atpūšaties un atpūšaties, kā arī kāda būs jūsu atpūta – aktīva vai pasīva.

Pievienot komentāru