Ja tu uz sava apģērba atrod putna spalvu – ko sola senseni ticējumi?

Dažreiz ir svarīgi saņemt atbildes uz it kā pašsaprotamām, ar aci redzamām lietām. Pateicoties seniem tautas ticējumiem šīs atbildes vieš skaidrību, ko gaidīt – neveiksmes vai tieši otrādi? Lūk, ko nozīmē tas, ja tu sev uz apģērba atrod pūciņu!

Putna spalviņa tiek uzskatīta par veiksmes un cerības simbolu. Tomēr, kā norāda ezotērikas eksperti, ir svarīgi – kur tu to atradi, lai saprastu, ko tā tev sola?

Foto – pexels

Ja spalviņu tu atrodi uz piedurknes vai rokas, tas nozīmē to, ka tavs ceļš uz mērķi ir tukšs. Tātad, tu droši vari doties pretī saviem sapņiem un nekādi lieli un nepārvarami šķēršļi tevi negaida.

Ja tu atrodi baltu spalvu uz svārkiem vai biksēm, tas nozīmē, ka tavā dzīvē gaidāmas laimīgas pārmaiņas. Sievietēm tas bieži nozīmē drīzu tikšanos ar mīļoto, bet vīriešiem – tikšanos ar savu liktenīgo sievieti.

Melna spalva, kas atrodas tava apģērba kabatā vai aiz apkaklītes, sola tikšanos ar kādu nelabvēli. Esi uzmanīgs! Šāda zīme var norādīt arī uz to, ka tavā dzīvē ir kāds skauģis, kuru tu pagaidām uzskati par savu draugu.

Melna spalviņa, kas pielipusi pie apģērba citur, tieši otrādi, sola, ka tev drīzumā izdosies tikt galā ar problēmām, tāpat arī tas norāda uz finansiālu veiksmi.

Raiba pūciņa uz apģērba – gaidāmas pozitīvas pārmaiņas un sapņu piepildīšanās.

Rudas krāsas spalviņa uz apģērba – tev ļoti, ļoti veiksies! Šāda zīme norāda uz to, ka tu vari droši uzņemties risku, jo arī riskējot, tu vienmēr būsi uzvarētājs!

Pievienot komentāru