Kuras Zodiaka zīmes ir visuzticīgākās attiecībās? Šīs 4 zīmes jūs nekad nenodos!

Svari

Svarus vada Venēra – mīlestības un harmonijas planēta. No visām gaisa zīmēm tieši šī zīme visbiežāk asociējas ar laulībām.

Kad Svari uzsāk attiecības, viņi mīl pa īstam un var ienest partnera dzīvē mieru un harmoniju. Pat tad, ja jūrā sākas vētra, Svari ir gaiss, kas piepilda kuģa buras un pasargā pasažierus no nemierīgiem ūdeņiem. Taču pirms tam, kad Svari var piedāvāt savu līdzsvarotību citiem,  viņiem tā ir jāatrod pašiem sevī.  Kolīdz viņi sasniegs savu iekšējo balansu, viņi spēs baudīt svēto savienību ar savu partneri.

Skorpions

Iemīlējies Skorpions mīl ļoti dziļi. Būdama dziļā ūdens zīme, viņi ir veidoti no jūtām. Pret viņiem nevar izturēties nenopietni pēc būtības. Par cik viņi uzliek radarus, kas brīdinātu viņus par briesmām jau no pirmās dienas. Ja viņi ir ar jums jau vairāk par pusgadu, tad jums ir izredzes pavadīt ar viņiem kvalitatīvi laiku ilgi. Noslēpums ir tajā, ka Skorpioni tālāk ies lēnām, lai jūsu saikne nekļūtu par visaptverošu.

Attiecībās nav nekā tāda, kam Skorpioni nepieietu nopietni. Tas attiecas gan uz jūsu pieskārieniem, gan jūsu sarkastisko piezīmi, gan jūsu nesaprotamo uztraukumu vai nošifrēto sarunu. Viņi smiesies par jūsu jokiem un taj;a pat laikā analizēs jūsu vārdu spēli.

Iemīlēties Skorpionā ir ļoti bīstams process, kurā jūs var  apēst dzīvus. Ja jūs pārāk ātri iekrītiet viņu skavās, jūs riskējiet dabūt nāvīgu dzēlienu. Taču variet būt droši – ar šo dzēlienu jūs būsiet pieburti uz ilgu laiku!

Mežāzis

Mežāži ir uzmanīgi un droši partneri, kuriem vajag savienoties ar kādu uz ilgu laiku, lai justos pilnvērtīgi attiecībās. Viņi gūst apmierinājumu no tā, ka var strādāt pie vienu mērķu sasniegšanas , kopā ar partneri. Pateicoties viņu skurpulozajai darba ētikai, projektu pabeigšana, kurus viņi veic ar jums kopā, var aizņemt ilgus gadus. Ja Mežāzis ir uzsācis ar jums attiecības, tad variet būt droši, tas ir uz ilgu. Jūs tiešām ziniet, ka tas ir tieši tas, kas jums vajadzīgs?

Lai arī cik stabilas nebūtu attiecības ar Mežāzi, tās nenostrādās, ja jūs nebūsiet atklāti jautājumā, ko tad jūs īsti gribiet no attiecībām. Jūs nedrīkstiet būt neizlēmīgi savos mērķos un virzienā, kādā jūs gribētu attīstīt attiecības. Ja jūs un jūsu mīļotais Mežāzis neesiet uz viena viļņa, jūs konstatēsiet, ka katrs virzāties uz pretējo pusi. Jūs variet aiztaupīt sev lielas ciešanas un izmisumu, ja jau no paša sākuma tiksiet skaidrībā par mērķu vienotību.

avots

Pievienot komentāru