Kuras tad ir kardinālākās Zodiaka zīmes: raksturojumi

Astroloģijā ir pieņemts klasificēt Zodiaka apļa zīmes pēc stihijām un kvadrātiem. Ja ar pirmo pazīmi viss vairāk vai mazāk ir skaidrs ( četras stihijas raksturo četrus temperamenta tipus), tad ar otro rodas jautājumi. Patiesībā nekā sarežģīta tur nav.

Katrā no trim kvadrātiem ir apvienotas tās zīmes, kuras vieno viens konkrēts uzvedības tips: kardinālie – iniciatori, fiksētie – krājēji, mainīgie – pārveidotāji. Šajā gadījumā mēs apskatīsim aizsācējus, kuri raugās nākotnē. Kardinālā kvadrāta  virsotnē atrodas Auns, Vēzis, Svari un Mežāzis. Viņi pieder pie dažādām stihijām, taču tieši katra enerģija var kalpot kā impulss, kā grūdiens, lai rastos jaunas idejas un jauni notikumi.

Kardinālo Zodiaka zīmju kopējais raksturojums

Šiem cilvēkiem dzīvē svarīga ir kustība, lai varētu realizēt savu potenciālu. Viņi ļoti ātri iedegās par lietu un tūlīt pat sāk to realizēt, taču, diemžēl, viņu entuziasms ātri noplok. Dinamiskais dzīvesveids palīdz viņiem uzturēt sevi vajadzīgajā tonusā. Taču bieži vien viņiem ir vēlme palikt savā komforta zonā un ieņemt novērotāja pozīciju.

Astrologi izceļ sekojošās pozitīvās kardinālo zīmju īpašības: uzņēmība, bezbailība, iniciatīvas uzņemšanās, dzīvīgums. Pie negatīvajām īpašībām var atzīmēt pacietības trūkumu, aizkaitināmību, kas rodas enerģijas pārpilnības dēļ, neprasme novest lietas līdz loģiskam nobeigumam dēļ nepareizas spēka sadales.

Kardinālo zīmju individuālais raksturojums

Auns

Spilgts kardinālā kvadrāta pārstāvis. Auns pēc dabas ir pirmatklājējs. Viņš pastāvīgi ir jaunas pašapliecināšanās ceļu meklējumos, nebaidās piedalīties avantūrās, liek jaunu ceļu citiem. Viņš atšķiras no citiem ar savu spēju saliedēt sev apkārt cilvēkus, apvienot viņus vienai idejai un aplipināt viņus ar savu entuziasmu. Auna vājums ir neprasme savu enerģiju sadalīt, tāpēc viņam labāk neķerties pie ilgtermiņa projektiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru