Kuras tad ir kardinālākās Zodiaka zīmes: raksturojumi

Vēzis

Neskatoties uz dalīto pieņēmumu, Vēzis ne vienmēr kārpās atpakaļ, vienkārši viņa uzbrukuma taktika nav tik izteikta. Viņam ir vajadzīgas pārmaiņas un viņš pret tām izturas atbildīgi un uzmanīgi. Par šīs zīmes atšķirīgo rakstura iezīmi uzskata māku izmantot iepriekšējo pieredzi un analizēt kļūdas. Pirms sākt ko jaunu, Vēzis vienmēr novērtēs situāciju un riskus. Vēža vājais punkts – pārlieku lielais jūtīgums, tāpēc viņam ir jāmācās kontrolēt savas emocijas, lai tās netraucētu sasniegt iecerēto mērķi.

Svari

Svariem raksturīgi ir ilgi šaubīties, pieņemot lēmumus. Viņi vienmēr ir pilnīgās harmonijas meklējumos un cenšas uzlabot to, kas viņiem jau ir. Šī zīme vairāk par citām ir pakļauta apkārtējo viedoklim, tāpēc viņas aktīvās rīcības bieži vien tiek atliktas, jo Svari nevar atrast ideālo balansu starp sevi un sabiedrību. Viņiem vajag attīstīt efektīvās saziņas mākslu, lai pēc iespējas ātrāk pārietu no plānošanas etapa uz darbiem.

Mežāzis

Tipisks Mežāzis – tanks, kurš iet cauri sienām jebkuros apstākļos. Kardinālajā kvadrātā viņš ir pats stabilākais posms. Šīs zīmes pārstāvji ilgi iešūpojas, taču pēc pamatīgas sagatavošanās kļūst aktīvi un rīcībspējīgi. Tai pašā laikā Mežāzis paliek aizvērts apkārtējajai pasaulei, pastāvīgi ieņemot aizsardzības pozīciju. Astrologi iesaka Mežāzim vairāk līdzdarboties ar apkārtējo pasauli. Tas palīdzēs viņiem pilnībā atklāt savu potenciālu.

Astrologs Nikolajs Holods

avots: strana-sovetov.com

Leave a Comment