Kā pielabināt 2024. gada simbolu: šiem salātiem un uzkodām jābūt uz Jaungada svētku galda

Jau pavisam drīz pienāks Jaunais 2024. gads, ko simbolizē Zaļais meža pūķis, tāpēc jums ir jādomā par Jaungada gardumu izvēli.

Ar ēdienu palīdzību, kas stāvēs uz svētku galda, jūs varat ne tikai iepriecināt savus viesus un mājiniekus, bet arī nomierināt un pieradināt nākamā gada simbolu, lai tas jums nestu veiksmi un laimi.

Pūķis simbolizē enerģiju, spēku, varu un kaisli. Tāpēc uz Jaungada galda noteikti jānovieto pikanti ēdieni, uzkodas ar asiem pipariem, piemēram, halapenjo vai čilli pipari. Ne mazāk svarīgi būs arī daži Āzijas virtuves ēdieni. Galu galā šajā valstī ēdieniem labprāt pievieno ingveru, sojas mērci, ķiplokus. Visas šīs garšvielas labāk atklāj pūķa “noskaņojumu”.

Lasi vēl: Kā saglabāt auduma krāsu mazgāšanas laikā

Papildus pikantai garšai Pūķim var patikt arī bagātīgas un spilgtas garšas. Tāpēc, ja vēlaties svētku galdam pagatavot salātus, priekšroka jādod daudzkrāsainiem ēdieniem ar svaigiem dārzeņiem un sulīgiem augļiem. Jūs noteikti trāpīsiet desmitniekā, ja kombinēsiet bietes, burkānus, apelsīnus, kivi, granātābolus un dažādas ogas.

Šādi salāti ne tikai izskatās vizuāli interesanti un svētku noskaņās, bet arī būs pārsteidzoši labi baudāmi. Dārzeņu vieglā skābuma un augļu sulīguma kombinācija pārsteigs pat īstu gardēdi un iepriecinās 2024. gada simbolu.

 

Leave a Comment