Ko 2024. gada Ūdensvīra sezona nesīs katrai zvaigžņu zīmei – norādes un padomi

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Ūdensvīra sezonā Lauvas pavada pozitīvas enerģijas vilnis, kas atklāj viņu atvērtāku un interesantāku prāta stāvokli. Viņu atvērtība jaunām idejām un vēlme izmēģināt jaunas lietas padara viņus pievilcīgus citiem. Mīlestībā viņi kļūst atvērti ieteikumiem un viegli iemīlas jaunās attiecībās.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Sākoties Ūdensvīra sezonai, Jaunavas ir gatavas savā dzīvē pieņemt pozitīvismu, izārstēties no pagātnes nastas un no jauna iemīlēties. Par viņu galveno iezīmi kļūst spēja simtprocentīgi mainīt savu dzīvi. Šis ir ideāls laiks atjaunotnei, un viņi ir gatavi pieņemt savā dzīvē mīlestību, gaismu un laimi.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Ūdensvīra laikā Svariem atklājas spēks efektīvi pārvaldīt savu dzīvi. Viņu koncentrēšanās uz pašpietiekamību un apdomīgums mīlestībā padara viņus pievilcīgākus. Šis periods nesīs daudz dziedināšanas un iekšējas piedošanas, kas pavērs jaunus apvāršņus viņu dzīvē.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Ūdensvīra gadalaiks Skorpioniem sniedz iespēju piedzīvot īstu izrāvienu mīlestībā un romantikā. Viņi kļūs atvērtāki un spējīgi ļauties jaunai mīlestībai. Tranzīti rada dziedinošu enerģiju, ko viņi absorbē, padarot šo periodu īpaši labvēlīgu, lai atgūtu un atvērtu savas emocijas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlniekiem Ūdensvīra sezona sola neparastus notikumus, kas saistīti ar redzējuma skaidrību un paplašinātu pašizpratni. Tas ir laiks, kad viņi atbrīvojas no pagātnes nastas, tiek galā ar aizvainojumiem un ir gatavi no jauna iemīlēties. Ūdensvīra sezona virza dziedinošu enerģiju, ienesot viņu dzīvē jaunas perspektīvas un gaidas.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Ūdensvīra sezonā tiek uzsvērta pavedināšana, atjaunošanās un apmierinātība, tāpēc Mežāzim būs jāizmanto sava veiksmīgā izjūta un jāpielieto to mīlestības jomā. Pārdomāšana par līdzsvarotību kļūs aktuāla, un, iespējams, šī zīme nolems atbrīvoties no savas aukstās ārienes, dodot partneriem iespēju ieraudzīt īsto Mežāzi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīram šīs sezonas atslēgas vārdi ir izpratne, intuīcija un mērķis. Šis periods aicina uz individualitāti un spožumu. Iemīlējies idejā par radošu pieeju dzīvei, Ūdensvīrs nolemj pievērsties mīlestībai un romantikai, īstenojot savus sapņus un mērķus šajā jomā.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Ūdensvīram Ūdensvīra sezona kļūst par dziedināšanas, atbrīvošanās un brīvības laiku. Saskaroties ar patīkamiem tranzītiem, Zivis saprot, ka ir pienācis laiks dziedināties. Šis periods sniedz iespēju atbrīvoties no sāpīgas pagātnes un atvērt savu sirdi mīlestībai, jūtoties brīvai un spējīgai sākt jaunu nodaļu.

Ūdensvīra sezona sola pārmaiņas attiecību jomā katrai zvaigžņu zīmei, piepildot viņu dzīvi ar jaunām enerģijām, perspektīvām un iespējām.

Leave a Comment