Katras zodiaka zīmes labākais treniņa veids

Svari – apļa treniņš sporta zālē

Svariem ir zināms, ka tie alkst līdzsvara un rutīnas, tāpēc kas gan labāk var apmierināt šo vajadzību sportā, ja ne vesels vingrošanas aplis sporta zālē? Tas sniedz viņiem iecienīto līdzsvaru un nodrošina vispusīgi lielisku treniņu pieredzi.

Skorpions – bokss

Skorpioni var būt ļoti intensīvi, tāpēc Skorpionam nav labāka vingrinājumu veida par boksa treniņa augsto intensitāti. Tas kalpo gan kā veids, kā uzlabot fizisko formu, gan kā veids, kā atbrīvoties no spriedzes un dusmām, kas radušās citos dzīves elementos.

Strēlnieks – smieklu joga

Ja esi Strēlnieks, iespējams, ka esi vislaimīgākais cilvēks, kuru pazīsti. Lai atbilstu jūsu personībai, izmēģiniet šo jauno, modīgo jogas alternatīvu, kas veicina ķiķināšanu un smieklus kā vingrinājumu veidu!

Mežāzis – maratons

Labākais treniņš tavai zodiaka zīmei ir kaut kas tāds, kas saistīts ar lielām ambīcijām un mērķu izvirzīšanu, un kaut kas tāds kā maratona treniņš noteikti tam atbilst. Jūs iegūstat labu fizisko formu un izbaudāt šo procesu.

Ūdensvīrs – dejas pie stieņa

Ūdensvīrs ir patiesa individualitāte un reti atbilst normām, un vingrinājumu veids, kas lieliski raksturo šādu attieksmi, ir dejas pie stieņa! Tas ir jautri, tas ir citādāk, un beigās tev būs vēderprese, kuru visi apskaudīs!

Zivis – Bikram joga

Zivīm raksturīgs meditatīvs un garīgs dzīvesveids, tāpēc šis jogas veids ir ideāli piemērots. Treniņš, kas tiek veikts telpā ar karstumu līdz pat 40,5 grādiem, stiprinās jūsu prātu un atbrīvos jūs no nepatīkamiem toksīniem!

 

Leave a Comment