Katras zodiaka zīmes ideālais randiņš

Vēzis

Ideālam randiņam ar Vēzi var izvēlēties kafejnīcu, restorānu ar mājīgu atmosfēru vai muzikālu koncertu ar romantisku mūziku. Šīs zodiaka zīmes neparastā romantisma dēļ ir vēlamas pastaigas zem mēness.

Saskarsmē Vēžiem nepieciešams dot izteikties, uzdot jautājumus, uzmanīgi klausīties. Ja pēkšņi jūsu komunikācijā rodas neveikla pauze, sāciet sarunu par labdarību un bērniem, ar Vēža vīrieti varat tērzēt par politiku.

Šī ir ūdens stihijas zīme, tāpēc viņus iepriecinās jebkurš ūdens sports vai spēles uz ūdens, kurās viņi paši aktīvi piedalīsies, var piedāvāt sarīkot pikniku pludmalē.

Lauva

Lai iepriecinātu Lauvas, ir nepieciešams uzslavēt viņu unikalitāti. Nekādā gadījumā nemēģiniet viņus izkustināt no līdera pozīcijas, šī zīme ir jāiedrošina, jārunā par viņa pārākumu pār visiem apkārtējiem. Viņi mīl glaimus, tāpēc stundām ilgi ir gatavi klausīties, cik viņi ir brīnišķīgi, un, ja esat sākuši strīdēties ar Lauvām, būtu prātīgi piekāpties.

Lauvas ir glezniecības un kino pazinēji, regulāri apmeklē saviesīgus pasākumus un izrādes. Ideāli Lauvām derēs drāmas pirmizrāde, izstāde vai modes grāmatas prezentācija.

Lauvas sieviete ir pieradusi pie greznības, tāpēc neskaitiet naudu un neizrādiet savu maksātnespēju, jo tad jūs uzreiz kļūsiet viņai neinteresants, bet galvenais ir parādīt Lauvai, ka jums nav ne mazākajā mērā žēl tērēties viņas labā. Vīrietim Lauvai arī vajag glaimus. Sagatavojiet viņam īpašas vakariņas, kas liks viņam justies kā cienījamam viesim.

Jaunava

Vissvarīgākais Jaunavas vīriešiem ir sajust pašpārliecinātību otrā cilvēkā, viņiem patīk miers un paškontroles sajūta sevī. Lai piesaistītu Jaunavu ideālā randiņā, jums būs nepieciešamas dziļas zināšanas.

Interesējieties par teātri, glezniecību, mūziku un kino, dalieties iespaidos un runājiet par skaisto – Jaunavām imponē cilvēki ar labām zināšanām un gaumi.

Viņi dod priekšroku vieglai un saturīgai sarunai, aktīvai izklaidei. Un līdztekus tam sarunu temats nedrīkst būt garlaicīgs un viduvējs – izdomā kaut ko patiešām aizraujošu, ko apspriest. Nemēģiniet izraisīt interesi par sevi dārgi un ar pompu – Jaunava to uzskatīs par muļķīgu ideju. Labākā dāvana viņiem būs interesanta grāmata vai tās audioieraksts.

Ideālam randiņam ar Jaunavas vīrieti vislabākais variants būtu doties uz kādu jaunāko tehnoloģiju un iekārtu izstādi. Jaunavas sievietes būs ieinteresētas doties uz veikalu, kurā ir preces, kas uzlabo mājsaimniecību.

Svari

Svari mīl netradicionālismu un komplimentu novitāti, necieš banalitāti ar tās ikdienišķību. Ir nepieciešams viņus sirsnīgi apbrīnot un būt ar viņiem ārkārtīgi patiesiem, jo šie cilvēki novērtē atklātību.

Ar izsmalcinātu, bet nepārspīlētu frāžu palīdzību atzīmējiet viņu unikalitāti un pievilcību, tādā veidā jūs neapšaubāmi kļūsiet par soli tuvāk Svariem. Viņu redzesloks ir ļoti plašs, viņu vaļasprieku sarakstā ir viss, sākot no nozares jaunumiem līdz globālām pasaules problēmām.

Svari ir ārkārtīgi žēlsirdīgi un labsirdīgi, tāpēc, ja neviena no jūsu arsenālā esošajām atslēgām nav iederējusies viņu slēdzenē, varat sevi attēlot kā nelaimīgu cilvēku, kuru liktenis netaisnīgi aizskāris.

Randiņam lieliski derētu izstādes apmeklējums, dārgs restorāns, slavena dizainera modes skate vai kolekcionējamu vīnu degustācija. Svari novērtē greznību, dārgu iekārtojumu un atmosfēru, tāpēc, aicinot viņus uz randiņu, vajadzētu ņemt vērā visas detaļas, tostarp apgaismojumu.

Skorpions

Lai kur jūs satiktu Skorpionu, vai tā būtu kafejnīca vai mājīga vieta, kaisles enerģija būs visur, tāpēc ir vērts iegūt viņa uzticību.

Skorpionam ir nepieciešams, lai viņu apburtu, tāpēc viņiem ir nepieciešams kāds, kas viņus pastāvīgi pārsteigs vai paliks viņiem noslēpums.

Skorpioni ir ievainojama zīme, un viņi novērtēs tos, kuri pret viņiem izturēsies ar sapratnes un jutekliskuma devu. Neiedomājieties pat pievērst uzmanību pretējā dzimuma pārstāvjiem viņu klātbūtnē – tas izraisīs viņu greizsirdību un viņi jutīsies pazemoti, un tas šajā kontekstā nozīmēs tikai vienu – jūsu komunikācijas beigas.

Neesiet skops, organizējot randiņu, un, ja esat uzaicināts uz vakariņām, atnesiet kūkas vai ziedu pušķi ar laba vīna pudeli.

Strēlnieks

Strēlniekiem piemīt izsmalcināta humora izjūta, viņiem ir patīkami parunāties par visu un viņiem patīk tie, kuri spēj aktīvi atbalstīt šo nekomplicēto tērzēšanu.

Sarunās ar viņiem nepārspīlējiet, uzturiet sarunu vienmērīgā intelektuālā tempā, nepārlēciet strauji no tēmas uz tēmu un ļaujiet šai zīmei dažkārt iemest dialoga kontekstā savu aso joku.

Ideāls randiņš cilvēkiem, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, – doties izjādē ar zirgu vai uz romantisku pikniku parkā.

Ja esi āra aktivitāšu cienītājs, tu neapšaubāmi tuvināsies Strēlniekam, sarīkojot slēpošanas braucienu vai ekspedīciju kalnos, taču atceries aprēķināt savus spēkus, jo šai zīmei enerģijas netrūkst. Neslikts būs arī izbrauciens dabā ar nakšņošanu, un te neaizmirsti ielikt mugursomā aerosolu pret odiem.

Mežāzis

Labākais veids, kā iepazīt Mežāzi, ir kopīga nodarbība. Dodieties ar viņiem uz sporta zāli, brauciet ar skrituļslidām vai izrokiet hektāru kartupeļu, un viņi parādīsies jūsu priekšā visā savā krāšņumā.

Mežāzis nekad nebūs kompānijas dvēsele, viņi, iespējams, ir visneizteiksmīgākās personības no visiem horoskopa pārstāvjiem. Tomēr Mežāži ir labi informēti finanšu jautājumos, un viņi var būt daiļrunīgi, ja jūs ierosināsiet šo tēmu, kā arī, ja jūs pieskarsieties politiskiem jautājumiem.

Ideāls randiņš viņiem būs kopīgs ceļojums, kurā varēsiet aktīvi izkustēties, piemēram, uz sporta laukumu vai atrakciju parku, kā arī nepalaidiet garām dažādas ekskluzīvas izstādes, jo Mežāži ir kolekcionāri.

Ūdensvīrs

Ar Ūdensvīru var satikt gandrīz jebkur – skaļā ballītē, ceļojumā, koncertā, teātrī un pat baznīcā. Viņi dievina socializēties un tāpēc alkst socializēties.

Ūdensvīra saskarsmes stils, viņa idejas un pasākumi, kuros viņš piedalās, ne visiem būs piemēroti, īpaši sarežģīti būs tiem, kuri ir mazliet liekuļi un maz uzmanības velta lasīšanai.

Ideāls randiņš Ūdensvīriem būs kāda intelektuāla pasākuma apmeklējums, avangarda filmas apmeklējums vai lekcija ar pretrunīgi vērtētu runātāju. Viņi apzinās jaunumu parādīšanos, ir labi informēti, ņemot vērā, ka seko līdzi tam, kas notiek pasaulē.

Nākamajā randiņā baznīcas pagalmā kopā izpētiet kādu senu uzrakstu vai kopā ar viņu apmeklējiet ciema tirgu un uzziniet, kā pagatavot sieru. Galvenais noteikums Ūdensvīra gadījumā ir tāds, ka nekas nav parasts.

Zivis

Vispirms Zivis var atrast jautrā kompānijā, ar savām manierēm un draudzīgumu tās vilina cilvēkus kā magnēts, un gadījumā, ja kaut kāda iemesla dēļ viņiem tiek atņemta uzmanība, viņi garlaikojas kādā stūrī.

Lai uzsāktu komunikāciju ar šo zīmi, pietiek ar viņiem iesaistīties strīdā par kādu seriālu vai filmu – tas nevar Zivis neinteresēt, jo tās vienmēr slepeni sapņojušas par rakstnieka, aktiera vai mākslinieka profesiju.

Vēl viens veids, kā sākt komunikāciju, var būt disputs par mistikas vai okultisma tēmu, viņus piesaista viss slepenais, nezināmais un noslēpumainais. Starp citu, universāla būs dvēseļu reinkarnācijas tēma.

Ideāla vieta randiņam Zivīm būs vieta, kur var sarunāties mājīgā atmosfērā un dejot, jo šī zodiaka zīme ļoti ciena mūziku un visu, kas ar to saistīts.

Zivis neatteiksies no nākotnes pareģošanas un spirituālisma seansa, taču arī šajā nestandarta vidē neaizmirstiet uzsvērt viņu unikalitāti.

 

 

Leave a Comment