Kas ir izdevīgāks – veļas pulveris vai želeja mazgāšanai: to zina tikai attapīgākās saimnieces

Uz saimniecības veikalu plauktiem var redzēt dažādus produktus apģērbu mazgāšanai – želejas, pulverus un kapsulas.

Tomēr tikai dažas saimnieces izprot, kāda ir patiesā atšķirība starp šiem produktiem, un vēl vairāk saimnieču nezina, kas – želeja vai pulveris – ir piemērotāks veļas mašīnai.

Kas ir izdevīgāks – želeja mazgāšanai vai veļas pulveris

Veļas mazgāšanas želejas parādījās vēlāk nekā pulveri – daudzi cilvēki nevēlas tās iegādāties vienkārši konservatīvisma dēļ, īpaši nepievēršot uzmanību kapsulām. Tomēr želejai un pulverim ir vairākas būtiskas atšķirības.

Pirmais un gandrīz vissvarīgākais jautājums, ir cena. Nefasēts pulveris ir lētāks, taču tā patēriņš ir lielāks, jo reti kurš izmanto mērkaroti – parasti ieber uz aci.

Lasi vēl: Kā pagatavot perfektu steiku: Gordons Remzijs atklāj noslēpumu

Želeja ir dārgāka, bet ērtā vāciņa dēļ to nevar uzliet pārāk daudz, tāpēc tā beigsies daudz vēlāk nekā beramais analogs. Tāpēc pārliecinieties paši, kas ir ekonomiskāks – pulveris vai želeja mazgāšanai. Ja mazgājat veļu bieži, labāk iegādāties želejveida līdzekli.

Vai varat izmantot veļas mazgāšanas želeju pulvera vietā – nianses

Patiesībā jūs nevarat vienkārši ņemt un saprast, vai varat aizstāt pulveri ar veļas mazgāšanas želeju – ir svarīgi ņemt vērā visas detaļas, lai pēc tam nenožēlotu savu lēmumu un iztērēto naudu. Lai to izdarītu, sapratīsim katra līdzekļa īpašības.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment