Kāpēc šīs zodiaka zīmes sevi nemīl?

Sevis mīlēšana ir ļoti smalka lieta, nelīdzsvarotība šajā jautājumā var novest vai nu pie egocentrisma, vai arī pie sevis nicināšanas. Visā ir jāievēro mērs, taču dažas zodiaka zīmes burtiski nevar atrast to zelta vidusceļu, uz kura pamata tiek veidotas harmoniskas attiecības ar sevi.

Tātad, kuras no zodiaka zīmēm nevar iemīlēt sevi un izvirzīt sev pietiekami lielas prasības?

VĒZIS – destruktīva pašpārbaude. Šīs zīmes pārstāvji jau no pašas bērnības iemācās tikt galā ar savu iekšējo Es, cenšoties tajā atrast dažādus trūkumus un nepilnības. Tā vēži ir radīti – kamēr viņi neatrod pārliecinošus pierādījumus tam, ka viņu atšķirīgā daba pati par sevi ir laba, viņi šaubīsies par savas personības konsekvenci. Vēži bieži cieš no zema pašnovērtējuma, un viņi paši bieži ir pie tā vainīgi – viņi pastāvīgi šaubās, izjauc savu būtību molekulās, atrod sev neskaitāmus kompleksus – šāda postoša pašpārbaude noved pie tā, ka Vēzis sāk patiešām ticēt tam, ka viņš nav domāts mīlestībai un viņam nav vērtības, bet kurš gan mūs mīlēs, ja mēs noniecināsim paši sevi? Labākais līdzeklis pret visām šaubām un sevis pazemošanu ir mīlestība. Laipna, sirsnīga sajūta, kurai nav nekā kopīga ar slimīgu pieķeršanos, var iedvesmot Vēzi un dot viņam pārliecības sajūtu. Svarīgs punkts ir tas, ka mīlestībai obligāti jābūt abpusējai, tikai šajā gadījumā šīs zīmes pārstāvji varēs sajust pārliecību par sevi.

LASI VĒL: Trīs zodiaka zīmes, kuras nemīl nevienu citu kā tikai sevi

SVARI – nav stingra mugurkaula. Svariem ir ļoti grūti izveidot harmoniju attiecībās ar sevi, un tas viss tāpēc, ka viņi pat nemēģina to atrast sevī. Svari dod priekšroku nevis ieskatīties dziļi sevī, bet gan vēro visu, kas atrodas tiem apkārt – meklējot apstiprinājumu, atzinību, uzslavas. Mēs jau rakstījām, ka šīs zīmes pārstāvji ir atkarīgi no kāda cita viedokļa un tāpēc ir jāsaprot tas, ka pašpietiekami cilvēki, ar veselīgu mīlestību pret sevi, visticamāk, nemeklēs apstiprinājumu par to kāsi viņi ir pie citiem cilvēkiem, tikai tāpēc, lai sevi apliecinātu. Svari ir neizlēmīgi, viņu iekšējais kodols ir ļoti vājš, viņi nevar uz to pilnībā paļauties un attiecīgi nevar izjust savu vērtību, un, ja jūs nevarat paļauties uz sevi, tad kā jūs varat mīlēt savu būtību?! Svari var mīlēt sevi tikai vienā gadījumā – kad viņi pārstāj būt piesardzīgi un atbrīvo visus savus dēmonus. Iekšējā brīvība rada ārēju brīvību – darbībās, domās, lēmumos. Tiklīdz Svari sāks darīt un teikt, ko vēlas, viņi uzreiz iegūs pārliecību un, pateicoties tam, nostiprinās saikni ar savu Es.

LASI VĒL: Izlasi un uzzini, kura no visām Zodiaka zīmēm ir pati neuzticīgākā! Ceram, ka tā nav Tava otrā pusīte

JAUNAVA – cīņa ar nepilnībām. Jaunava, iespējams, ir vienīgā zodiaka zīme, kas ir gatava izvēlēties sev visgrūtāko ceļu un vissmagāko nastu. Šīs zīmes pārstāvji jau no bērnības sāk pazemināt savu vērtību un noniecina sevi. Viss ir skaidrs – viņi tiecas pēc pilnības, taču fakts, ka viņi dod priekšroku nevis sevis uzmundrināšanai ar mīlestību, bet gan soda sevi par katru neveiksmi, un tas liecina par to, ka viņi principā uzskata sevi par mīlestības necienīgiem. Jaunavas galvenā problēma ir tā, ka, jo ātrāk viņi virzās uz ideālu, jo ātrāk viņi attālinās no sevis – tas ir brīdis, kad mīlestība pret trofejām un atzīšana sāk simtkārt pārsniegt mīlestību pret sevi kā cilvēku. Tiecoties pēc pilnības, Jaunavas aizmirst, ka ideāliem jābūt ne tikai darbiem un rezultātiem, bet arī attiecībām ar sevi. Panākt līdzsvaru tikai ar stingrību, nedarbosies – jums ir nepieciešamas arī labas lietas un daudz kas cits. Jaunavām jābūt godīgām pret sevi, neuztvert sevi kā “mašīnu”. Un pats galvenais, cilvēkiem, kas dzimuši šajā zvaigznājā, ir jāpieņem savi trūkumi un mazās vājās vietas – galu galā ideālu nav, tie ir tikai grāmatās un muzeju zālēs.

COMMENTS

Pievienot komentāru