Kāpēc iemīlēšanās ne vienmēr pārtop dziļās jūtās: iemesli

Pirmie randiņi bija lieliski, jūtama divu cilvēku savstarpēja pievilcība, bet pēkšņi viss sāka bālēt. Arī partnera interese sāka mazināties. Attiecības apstājās nelielas simpātijas stadijā, kas nepārtaps dziļās jūtās.

Kāpēc tā notiek, lasiet tālāk.

Bailes no tuvības

Baiļu no tuvības iemesli ir saistīti ar to, ka bērnībā cilvēkam netika ļauts izjust pietiekamu neatkarību. Bērnam ir nepieciešama zināma patstāvība, lai iepazītu pasauli. Un cilvēki, kurus ir audzinājuši pārlieku trauksmaini pieaugušie, intimitāti bieži vien saista ar nebrīvību, jo bērnībā viņi tika pārlieku kontrolēti.

Kā pieaugušie viņi centīsies aizsargāt savu neatkarību, lai arī kas notiktu. Rezultātā: viņi ievēro distanci, baidās paust savas jūtas un pirmie izbeidz attiecības.

Lasi vēl: Marts šīs zodiaka zīmes padarīs bagātas: kam agrā pavasarī paveiksies ar finansēm

Izvairīšanās tipa pieķeršanās

Ja bērnu audzina emocionāli auksts vai nomācošs pieaugušais, viņam veidojas izvairīšanās tipa pieķeršanās. Šādiem cilvēkiem pirmā attiecību pieredze ir bijusi destruktīva, tāpēc pieaugušā vecumā cilvēks uztver starppersonu kontaktus kā draudīgus. Un viņam tad pieņemams būs tikai fizisks kontakts.

Viņi netic, ka tuvas attiecības var būt drošas. Tāpēc fiziska tuvība šādiem cilvēkiem ir vienīgais veids, kā justies saistītiem ar partneri.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment