Kāpēc “Amulets” kļuva par 90 gadu kulta seriālu

Populārais 90. gadu beigu seriāls “Amulets” (Charmed – angliski) iekaroja daudzus fanus. Veselas ģimenes pulcējās aiz ekrāna, lai uzzinātu, ar kādu nākamo dēmonu trīs māsas Halivelas varētu tikt galā.

Daudzi cilvēki joprojām skatās savu iecienīto filmu. Kulta seriāla Charmed fani joprojām apmeklē fanu vietnes, lai uzzinātu pēc iespējas vairāk informācijas par aktrisēm un aktieriem, kas spēlēja galvenās lomas.

Kāds ir sērijas “Charmed” popularitātes iemesls

Populārā seriāla veidotāji pirmo reizi savu radīšanu prezentēja 1998. gadā. Tad maģijas tēma tikai sāka uzņemt apgriezienus un interesēja gandrīz visus. Daudzi skatījās tādus seriālus kā Sabrina the Teenage Witch, Buffy the Vampire Slayer un citus.

Visas iepriekš minētās sērijas bija populāras, tāpēc arī Charmed guva panākumus, jo sižets tika veidots pēc līdzīgas tēmas. Seriāls par raganām radīja īstu sensāciju, jo bez cīņām ar ļaunajiem gariem tajā tika skartas tādas populāras tēmas kā mīlestība, attiecības un draudzība.

Interesanti sižeti, kas dažādās sērijās atšķīrās, piesaistīja publikas uzmanību ar savu interesanto un neparasto pavērsienu. Turklāt nevajadzētu atlaidi ideāli saskaņoto aktieru sastāvu, kas arī atnesa pasaules popularitāti aktrisēm Alisai Milānai, Holijai Marijai Kombsai, Šenenai Dohertijai un Rouzai Makgovanai.

 

Kāpēc tika slēgts seriāls “Charmed”?

2006. gadā tika slēgts daudzu iemīļotais seriāls. Galvenie dalībnieki iebilda pret filmēšanas beigām. Taču kritiķi bija nežēlīgi, sakot, ka pēdējās sezonas nemaz nebija interesantas.

Neliešu motivācija ir zaudējusi jebkādu nozīmi, jo māsu spēki vienmēr ir auguši. Turklāt pat paši rakstnieki savā idejā apjuka. Daudziem nepatika beigas, kuras, kā jau gaidīts, beidzās labi – visi dzīvoja laimīgi. Tomēr uzticīgākie “Charmed” fani tā nedomā un labprāt apskata seriālu arī tagad.

Pievienot komentāru