Kāpēc agras pamošanās priekšrocības ir mīts. Arī “pūces” ir pelnījušas cieņu. Beidzot kāds sāka par to runāt!

Šī pasaule pielāgojas “cīruļiem”’. Bet kā ir ar tiem, kuri nespēj izturēt agro celšanos? Ir labas ziņas: klišeja par faktu, ka jums jāceļas agri, tiek stingri apstrīdēta.

Nepietiekama miega līmenis uzņēmēju vidū nepārtraukti aug. Saskaņā ar 2016. gada pētījumu slikts miegs rada ekonomiskos zaudējumus vairāk nekā USD 400 miljardu apmērā.

LASI VĒL: Miegs mazāk par 6 stundām diennaktī gandrīz noteikti aizvedīs pie sirds problēmām. Visiem gulēt!

Un ekonomika mainās arvien vairāk: ir daudz programmētāju, ārštata darbinieki un citi attālināti darbinieki, kuri strādā naktīs.

Jā, mums visiem ir 24 stundas diennaktī, bet katra cilvēka maksimālā produktivitāte krītas dažādos laikos.

“Apmēram 40 procenti iedzīvotāju ir cīruļi, 30 procenti ir pūces, taču šī nav viņu izvēle. Tas ir saistīts ar ģenētiku,” raksta doktors Metjū Valkers grāmatā “Kāpēc mēs guļam ”.

Tāpēc nav nepieciešams lauzt savu ikdienas rutīnu. Jums vienkārši viss ir pareizi jāorganizē, ņemot vērā jūsu bioloģiskos ritmus. Šeit ir daži noteikumi.

1. Plānojiet savu dienu, ņemot vērā savu enerģiju.

Ja no rīta strādājat produktīvāk, tad plānojiet šajā laikā visas svarīgās lietas. Tas pats attiecas uz pūcēm, jo vakaros strādāt nav nekā slikta.

2. Nestrādā visu nakti.

Ja strādājat dienas otrajā pusē, domu dēļ jums var būt grūti aizmigt. Centieties pārtraukt visas sarunas par darbu vismaz 120 minūtes pirms gulētiešanas.

3. Sekojiet miega un nomodas ilgumam.

Jums katru vakaru pastāvīgi jāiet gulēt vienā un tajā pašā laikā. Tas palīdzēs jums labāk gulēt un justies modrākam pēc miega.

LASI VĒL: Iedarbīgs vingrinājums tiem, kuriem sāp jostasvieta un moka bezmiegs

Un kāda tipa cilvēks tu esi: cīrulis vai pūce?

avots: getpocket.com

Pievienot komentāru