Kādus attēlus un gleznas novietot mājā, lai piesaistītu naudu: izvēlieties uzmanīgi

Kādas bildes vajadzētu izvietot mājoklī, lai piesaistītu bagātību, un kādas novietot dzīvesvietā noteikti nedrīkst – lasi zemāk esošajā materiālā.

Mājokļa iekārtojums, dažādi sīkumi un pat attēli – tas viss palīdz piesaistīt labklājību un bagātību tavā dzīvē. Fen šui eksperti apgalvo, ka ar attēlu palīdzību uz sienām var ātri vien ne tikai normalizēt situāciju mājoklī, bet arī palīdzēt ģimenes finanšu sfērai.

Saplēstas gleznas

Turēt mājoklī saplēstu attēlu vai gleznu kategoriski nedrīkst – tas piesaistīs ne tikai nepatikšanas ar finansēm un strīdus, bet vispār problēmas dzīvē. Arī nepabeigtu gleznu nedrīkst izvietot mājās, jo tam būs vienlīdz negatīvs rezultāts.

Guļamistabā nekādu gleznu ar ūdeni

Virs gultas guļamistabā nevajadzētu iekārt gleznu, kurā attēlots ūdens. Iemesls – ūdens simbolizē stihiju, pat ja tas ir uz audekla. Tas “izjauks” mīlas attiecības un var pat piesaistīt nodevību dzīvē.

Lasi vēl: 5 veidi, kā no rīta pamosties laicīgi

Tādu pašu efektu rada ziedi – ja gleznā ir trīs ziedi, tiek radīta augsne, lai attiecībās parādītos trešais dalībnieks.

Ja guļamistabā vēlaties piekārt attēlu ar ziedu motīvu, izvēlieties attēlu, kurā attēloti ziedi zarā ar daudziem ziediņiem, vai arī bildi ar milzīgu pušķi.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment