Kāda matu krāsa vislabāk piestāv zilām acīm: labākās iespējas, kas akcentēs šo toni

Meitenes ar zilām acīm ir īstas veiksminieces, jo tām piestāv daudz dažādu matu krāsu.

Lai atbildētu uz jautājumu, kāda matu krāsa ir vispiemērotākā zilām acīm, jāņem vērā arī ādas tonis.

Zilas acis un gaiši mati

Šis ir viens no kanoniskajiem attēliem – blondīnes ar zilām acīm. Platīnblonds matu tonis der tiem, kam ir maigi sārta vai porcelāna āda. Bet, ja jums ir silts ādas tonis (olīvu, ar vieglu iedegumu), labāk izvēlēties kviešu vai zeltaino blondo.

Zilas acis un balti mati

Ja nebaidāties eksperimentēt, varat mēģināt kļūt par noslēpumainu piksi meiteni. Vienkārši nokrāsojiet matus baltus. Tomēr atcerieties, ka šāds drosmīgs lēmums labvēlīgi izskatās īsiem matu griezumiem.

Zilas acis un rudi mati

Šī kombinācija tiek uzskatīta par visizplatītāko austrumu sieviešu vidū. Tas atbilst krāsu tipam “vasara”. Izvēlieties zeltaino blondo, kā arī sarežģītas krāsošanas tehnikas, piemēram, ombre.

Zilas acis un sirmi mati

Pelnu nokrāsas piešķir īpašu šarmu zilām acīm. Dažas sievietes pat pārstāj krāsot sirmus matus, jo tas labvēlīgi izceļ zilo acu dziļumu. Arī jaunieši var mēģināt nokrāsot pelēkus matus.

Zilas acis un tumši mati

Ja jums ir gaiša auksta toņa āda, izvēlieties siltus šokolādes toņus, lai radītu kontrastu. Savukārt, ja jums ir silta āda, labāk izvēlēties vara vai kastaņu krāsas krāsu.

Lasi vēl: Lielisks triks, kas palīdzēs pasargāt telpaugus no kaķa

Zilas acis un melni mati

Melni mati ir vienlīdz piemēroti gan gaišai, aukstai, gan siltai, iedegušai ādai. Tumšmataina brunete izskatīsies satriecoši, taču viņai būs jābūt atturīgākai grima ziņā. Bet gaišādainām sievietēm kontrastējošs grims palīdzēs radīt līdzsvaru.

Zilas acis un sarkani mati

Ja jautājat sev, kāda spilgta matu krāsa ir piemērota zilām acīm, izvēlieties sarkanu toni. Taču šajā gadījumā ir ļoti svarīgi izvēlēties arī piemērotu uzacu krāsu. Ja dodat priekšroku tumšai matu krāsai, pievienojiet tai vara pigmentu.

 

 

Pievienot komentāru