Kāda dieviete tu esi saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi?

 

Foto – Pexels

Antīkās dievietes – visas kā viena ir apveltītas ar kādu īpašu talantu un spējām. Šīs spējas viņas nodod arī tām zvaigžņu zīmēm, kuru patroneses viņas ir. Un tā, esi gatava uzzināt, kuras dievietes talanti un spējas piemīt tev?

Auns

Tava patronese ir Atēna – kara un uzvaras dieviete. Viņa necieš melus, viltu un soda jebkuru, kurš šo ir darījis. Atēna tavai zvaigžņu zīmei dod spēku, spēju būt pirmajai un reizēm tik spēcīgu enerģiju, ka ar tevi nespēj konkurēt pat vīrieši.

Vērsis

Tava aizbildne ir Hestija – uguns dieva, mājas pavarda sargātāja, varenā Zeva māsa. Tāpēc arī tev viena no svarīgākajām lietām ir ģimene un mājas sajūta. Tu esi maiga, taču neļauj sev darīt pāri.

Lasi arī: “Var ciest veselība un psiholoģiskais stāvoklis” Par ko Latvijas eksperts brīdina valsts iedzīvotājus?

Dvīņi

Tava dieviete ir Irīda – varavīksnes dieve. Kā tilts starp Dieviem un cilvēkiem. Tu esi sieviete ar lieliem spārniem, kurus reizēm tu izplet tik plati, ka zaudē saikni ar realitāti.

Foto – Unsplash

Vēzis

Tava aizbildne ir Zemes dieviete Gaja. Viņa ir atbildīga par visu dzīvo uz šīs zemes. Tāpēc savā ziņā viņa ir galvenā dieve. Un arī tev vissvarīgākais ir ģimene un tev tuvie cilvēki. Tu esi brīnišķīga mamma un sieva.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru