Kāda dieviete tu esi saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi?

Lauva

Tava dieviete ir Hēra – Zeva sieva, Olimpa karaliene. Tāpēc arī tev lieliski padodas valdīt pār cilvēkiem un tev ir visai valdonīgs raksturs. Tu esi ļoti talantīga, tev patīk pārkāpt robežas un pieveikt izaicinājumus.

Jaunava

Persefone ir tava aizbildne, viņa ir pavasara, gadalaiku un dabas dieviete. Viņa ir atbildīga par to, lai dabā viss norit secīgi un visi ievērotu noteikumus. Tāpēc arī tev tas ir tik būtiski – pat sīkumam ir milzīga loma. Tu esi pedantiska un visu dari gandrīz vai perfekti, lai kur tu arī atrastos – mājās vai darbā.

Lasi arī:  9 noderīgi padomi, kas kādreiz var izglābt tavu dzīvību

Svari

Tava dieviete ir Temīda – tiesas dieviete, ar aizsietām acīm, jo viņa zina, kur ir taisnība un kur – meli. Tāda esi arī tu. Reizēm tu realitātē tiešām uzvedies kā ar aizsietām acīm un citus tas mazliet tracina.

Skorpions

Foto – Unsplash

Tava aizbildne ir Gehata – dieviete, kas dāvina veiksmi karā. Tomēr… tas ne gluži ir tā, tas ir viņas aizsegs. Patiesībā viņa ir pazemes dieve. Viņa apmāca raganas burvestībās, zina, kā panākt savu jebkuriem līdzekļiem. Tāpēc ar viņu nedrīkst rotaļāties. Ļoti pazīstami skan, vai ne?

Strēlnieks

Tava dieviete ir Artemīda – visa dzīvā, medību aizbildne. Viņa tevi sargā. Reizēm viņa ir asa un nepieejama, ļoti mīl brīvību, dabu un ceļojumus. Vai atpazini sevi?

Mežāzis

Tava dieviete ir Dēmetra – ražas dieviete. Šīs zīmes sievietes ir mērķtiecīgas, nebaidās no darba, taču zina, ka tikai tā var sasniegt lieliskus rezultātus.

Ūdensvīrs

Tava aizbildne ir mazākā no dievietēm – Nīke, viņas galvenais uzdevums bija kaujās pavadīt kara dievieti Atēnu. Viņa ir ļoti drosmīga, radoša un viņai patīk uzvarēt. Arī šīs sievietes mīl brīvību, ir ļoti radošas un talantīgas. Gudras.

Zivis

Tava dieviete ir Afrodīte – skaistuma un mīlestības dieviete. Tavs galvenais ierocis ir tava sievišķība un tu arī zini, kā to likt lietā. Tu esi apveltīta ar daudziem talantiem un esi ļoti radoša.

COMMENTS

Pievienot komentāru