Kādā apģērbā sagaidīt jauno 2021. gadu. Ieteikumi katrai zodiaka zīmei

Lauvām ir piemēroti metāliski auksti toņi, kas palīdzēs nomierināt jūsu ugunīgo dabu un uzsvērt nevainojamu stila izjūtu. Kostīmi, kas pieguļ augumam, pieguļošas kleitas ar platiem svārkiem, korsetes, bikšturi – košās Lauvas var pievienot arī jebkurus akcentus, un tie būs atbilstoši. Smalkas zelta rotaslietas papildinās izskatu.

Jaunava: Elegantās un diskrētās Jaunavas var nemainīt savu stilu un izvēlēties klasikos apģērbus. Veiksmi jaunajā 2021. gadā viņiem atnesīs zilas un zaļas nokrāsas, kā arī grafīta pelēkais un baltais tonis. Šīs krāsas kļūs par karjeras izaugsmes un veiksmes simboliem. Masīvas rotaslietas, kas izgatavotas no dabīgiem materiāliem, palīdzēs paspilgtināt tēlu.

Svari: Pateicoties sudraba nokrāsai drēbēs, Svari spēs piesaistīt veiksmi un finansiālu labklājību visam 2021. gadam. Spilgti akcenti nebūs lieki: vieglas šalles, lakatiņi. Astrologi arī iesaka apģērbam pievienot lielus auskarus vai masīvas rokassprādzes, un tad jaungada tēls būs ideāls.

Skorpions: Spilgtiem un harizmātiskiem Skorpioniem, astrologi iesaka atturīgu apģērba izvēli, kurš būs vislabāk ies kopā ar melnām, baltām, pelēkām un auksti zilām krāsām. Spilgti akcenti izcels ugunīgo raksturu un piesaistīs citu uzmanību, tāpēc Skorpioniem ir svarīgi atrast perfektu jaungada apģērbu.

Strēlnieks: Astrologi Strēlniekam iesaka dot priekšroku baltām, pelēkām un pelēkzilām krāsām. Līdz ar to viņi var brīvi izvēlēties jebkuru tērpu, kurā viņiem būs ērti gan pie svētku galda, gan izklaižu laikā, vienkārši jāpiedomā kādā krāsā ir apģērbs. Kā akcents un tērpa nobeigums būs oriģināla frizūra, kurā dāmas var iepīt graciozas rotaslietas

LASI VĒL: Kur novietot Naudas koku, lai tas mājās pievilinātu bagātību?

Mežāžiem ir piemēroti mīksti audumi, kas neierobežo kustības. Astrologi iesaka viņiem izvēlēties dabiskas nokrāsas, kas izceļ Strēlnieku raksturu un palīdzēs piesaistīt Metāla vērša uzmanību. Juvelierizstrādājumi jāizvēlas no metāla: sudraba, ķirurģiskā tērauda vai platīna.

Ūdensvīrs: Astrologi iesaka Ūdensvīriem sagaidīt 2021. gadu ar efektīvu svinēšanu un neparastā tērpā. Ikdienas apģērbs nav piemērots Jaungada ballītei, un Ūdensvīri varēs izvēlēties tērpus, kuros tie parādīsies cilvēku priekšā pilnīgi jaunā veidolā. Jums vajadzētu izvairīties no spilgtām un bezgaumīgām krāsām, kas attiecas uz pārējo, jūs nedrīkstat ierobežojot savu iztēli.

Zivis: Zivīm Jaungada vakarā veiksmi nesīs baltā krāsa. Graciozas, nevainīgas un tīras, šī krāsa būs atdzimšanas simbols un jaunas veiksmīgas dzīves sākums. Astrologi iesaka neaprobežoties tikai ar kleitas vai uzvalka izvēli, bet pievērst uzmanību arī frizūrai, kā arī manikīram un papildināt tēlu ar viegliem rotājumiem.

COMMENTS

  • […] Kādā apģērbā sagaidīt jauno 2021. gadu. Ieteikumi katrai zodiaka zīmei […]

  • […] Kādā apģērbā sagaidīt jauno 2021. gadu. Ieteikumi katrai zodiaka zīmei […]

  • […] Kādā apģērbā sagaidīt jauno 2021. gadu. Ieteikumi katrai zodiaka zīmei […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no Pokaiņu meža</cite>

    Novēlu visiem maniem tautiešiem laimīgu un panākumiem bagātu baltā, metāliskā Vērša gadu! Atstāsim savas nelaimes un bēdas šajā baltās, metāliskās Žurkas gadā. Neņemsim sev līdzi negatīvās enerģijas bagāžu. Būsim optimisti. Vairosim pozitīvās enerģijas sev apkārt. Baltais, metāliskais Vērsis ir 2021. gada saimnieks. Iedegsim uz svētku galda skaistā bļodiņā baltu svecīti par godu Vērsim! Lai Vērša gads top svētīgs katram no mums! Lai zvaigznes mūs svētī!!!
    Brīnumainu jauno gadu vēlot, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #ticība #horoskopi #Zvaigznes #astroloģija #Skolnieciņš #Senpokaiņi #PokaiņuMežs #VēršaGads #Vērsis #2021 #01.01.2021. #Jaungads #pagāni #sentēvi #brīvība

Pievienot komentāru