Tas, kurš sabojāja jūsu garastāvokli, nodarīja jums šo:

Tas, kurš sabojāja jūsu garastāvokli, nodarīja jums šo: paaugstināja hemoglobīna un adrenalīna līmeni, kamēr jūs dusmojāties. Un tas strauji samazinājās – kad piedzīvojāt depresiju un nogurumu. Lika jūsu kuņģim ražot kodīgu sulu.

Izraisīja kapilāru spazmu. Pārtrauca vielmaiņas procesus. Faktiski šis cilvēks jūs ir sitis – tieši šādas vielas nonāk asinsritē kad cilvēks saņem sitienus. Ja jūs ātri aizdzināt nekaunīgo cilvēku un mēģinājāt par viņu aizmirst, ar jums nekas slikts nenotiks, bet ja esat ilgu laiku turējies un turpināt ar viņu kontaktēties, tas nenāks par labu jūsu veselībai. Bīstami.

LASI VĒL: Kur novietot Naudas koku, lai tas mājās pievilinātu bagātību?

Un tas, kurš paaugstināja garastāvokli: pateica kaut ko patīkamu, pajokoja, dalījās smieklīgā anekdotē vai uzrakstīja komplimentu – tas jūsos izraisīja hormonu izdalīšanos, kas stiprināja jūsu veselību. Jūsu vēnas paplašinājās, līdz ar to arī, piekļūst vairāk skābekļa, vielmaiņa uzlabojas un imūnsistēma nostiprinās. Un dzīve līdz ar to ir ilgāka. Un pašam arī uzreiz gribās pateikt un izdarīt kaut ko patīkamu – sākās ķēdes reakcija.

Labs garastāvoklis ietekmē asins analīzes un kopumā visus testus. Un dzīves ilgumu.

Jums jārūpējas par labu garastāvokli. Un novērtējiet tos, kas to dod. Un neļaujiet savam noskaņojumam sabojāties; mēs taču nesitam sev pļaukas un pa galvu.

Kad pamosties no rīta – tā ir kā piedzimšana no jauna – lai rīts sākas ar labu garastāvokli, ar labām ziņām un maziem priekiem!

Pievienot komentāru