Kad jūs atbrīvosieties no šīm 10 lietām, jūsu dzīve sāks uzlaboties

Lietas, kas jāizmet no savas dzīves, lai beidzot padarītu dzīvi labāku un nonāktu līdz savam mērķim.

Ja vēlaties padarīt savu dzīvi labāku un ātrāk nokļūt pie jūsu izvirzītā mērķa, jums jāatsakās no tā, kas velk jūs uz leju kā liekais smagums – tas gan ne vienmēr ir tik acīmredzami un vienkārši, kā izklausās.

Tātad, sākot jau no šodienas jūs vairs nedrīkstat…

Ļaut svešiem viedokļiem vadīt jūsu dzīvi. – Apkārtējie cilvēki zina jūsu vārdu, bet ne jūs. Viņi zina, ko jūs izdarījāt, bet ne to, caur ko jums bija jāiet cauri. Tāpēc izturaties pret viņu vārdiem ar zināmu skepsi. Galu galā svarīgākais nav tas, ko par jums domā citi, bet gan tas, ko jūs domājat pats par sevi. Un jums ir jāizdara tas, kas ir labāks jūsu dzīvē ir jums, nevis to, kas ir labāks visiem pārējiem.

Kaunēties par pagātnes kļūdām. – Mēs visi kļūdāmies, un tas ir normāli. Jo ātrāk jūs to sapratīsiet, jo vieglāk būs gūt lielus panākumus. Jūsu pagātne nav jūsu nākotne. Un tas, ka jūsu iepriekšējā diena vai šodiena vai viss pēdējais gads, vai pēdējie sešpadsmit gadi bija neveiksmīgi, vēl nenozīmē, ka tas noteikti ietekmēs to brīdi, kurā jūs dzīvojat patreiz. Jūsu nākotni nosaka tikai tas, ko jūs darāt šeit un tagad.

Nezināt, uz ko tiekties. – Jūs nekad nepametīsiet šo vietu, kur jūs atrodaties, līdz nebūsiet izlēmis, kur vēlaties atrasties. Jums jāatrod sava kaisle, tas, ko vēlaties visvairāk, un tiekties pie tā, nežēlojot spēkus. Atsakoties no kaisles, jūs zaudējat savu radošumu. Kad jūsu dzīve ir piepildīta ar kaisli, jūs esat pilns enerģijas un esat darbīgs. Bet bez viņas no jūsu dzīves aiziet tā “uguntiņa”, kas piepilda jūsu dzīvi ar jēgu. Ja vēlaties gūt panākumus, atrodiet savu kaisli. Saprotiet, ko vēlaties, un dodieties ceļā pēc tā.

Atlikt “uz rītdienu” to, kas jums ir vissvarīgākais. – Mums visiem ir izvēle, kā rīkoties ar dzīves apstākļiem – pieņemt tos tādus, kādi tie ir, vai uzņemties atbildību par izmaiņām. Sekojat savai intuīcijai. Un nekad neatsakies no tā, kas jums ir vissvarīgākais. Ja tas, pēc kā tiecaties, jūs iedvesmo – tas ir pareizais dzīves mērķis. Ja vēlaties kaut ko izdarīt, dariet to tagad. Dzīvo tā, it kā rītdiena varētu arī neiestāties. Ticiet man, jūs vai nu sākat virzīties uz mērķi šodien – vai arī pēc tam raudāsiet par to, ka neesat to izdarījuši.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru