Kad jūs atbrīvosieties no šīm 10 lietām, jūsu dzīve sāks uzlaboties

Izvēlēties nedarīt neko. – Diemžēl, bet mēs nevaram izlemt, kā mēs mirsim un kad. Bet mēs varam izlemt, kā mēs dzīvosim – šeit un tagad. Katra diena mums atnes mums aizvien jaunas izvēles. Tad izvēlaties jaunu pieeju lietām. Pārslēdziet slēdzi savā galvā, no negatīvā uz pozitīvu. Apgaismojiet savu dzīvi ar spilgtu apņēmības gaismu un atsakieties no nepārliecinātības un šaubām. Dariet to, ar ko jūs varētu lepoties. Centieties redzēt apkārtējo cilvēku dvēseles gaišo pusi un rādīt savu gaišo pusi citiem. Izvēlieties dzīvi, nevis eksistenci.

Censties būt labāks, par jebkādu cenu. – Ja jūs pastāvīgi uzstāsiet uz savu taisnību (pat tad, ja tieši šeit un tagad tā arī ir), kādu dienu jums noteikti nebūs taisnība. Vajag tiekties pēc panākumiem, bet nekad neatsakat sev iespēju pieļaut kļūdu. Jo, ja jūs atteiksieties no kļūdas iespējamības, tad jūs atņemsiet sev spēju iemācīties kaut ko jaunu un virzīties uz priekšu.

Aizbēgt no problēmām, kas jāatrisina. – Mēs paši darām savu dzīvi grūtāku, nekā tā varētu būt. Mūsu problēmas sākās, kad sarunas aizstājām ar ziņojumiem, jūtas kļuva neobligātas, sekss pārvērtās par spēli, vārds “mīlestība” izgāja no modes, uzticība pazuda, bet godīgums kļuva par kaut ko nepiedienīgu, stress kļuva par dzīves veidu, greizsirdība kļuva par pierastu lietu, sāpes sāka izskatīties dabiski, un vienīgais risinājums, kas mums ienāca prātā, bija mēģināt no visa tā aizbēgt. Apstājaties! Satiekaties ar savām problēmām aci pret aci, risiniet tās, un vēl – biežāk sarunājieties, novērtējiet, piedodat un mīlat tos cilvēkus savā dzīvē, kuri to ir pelnījuši.

Lēmumu vietā izgudrot atrunas. – Dzīvība ir nebeidzams konkurss par problēmu risinājumu radošumu. Kļūda nekļūst par neveiksmi, ja neatsakāties to labot. Tāpēc lielākā daļa mūsu neveiksmes ir uz mūsu sirdsapziņas – jo, tā vietā, lai mēģinātu kaut ko darīt, mēs cenšamies izgudrot atrunas.

Neievērot savas dzīves pozitīvo pusi. – Patiesībā tas, ko jūs redzat, ir atkarīgs no tā, ko meklējāt. Pacenšaties visu darīt no sirds, bet viss pārējais lai iet savu gaitu. Kad jūs sāksiet sapīties nožēla par to, ka jūsu dzīve ir slikta, jūs palaidīsiet garām viņas patieso skaistumu. Par tādu skaistumu, kas jums ir. Un, ja jūs nenovērtēsiet šo skaistumu kas jums ir, jūs nekad nebūsiet laimīgs.

Nenovērtēt to brīdi, kurā dzīvojat. – Mēs neatceramies ne dienas, ne gadus, bet gan momentus. Pārāk bieži mēs cenšamies panākt kaut ko vērienīgu, nesaprazdami, ka mūsu dzīve sastāv no šiem sīkajiem momentiem. Ejiet turp, kur jums liek sirds, un novērtējiet katru jūsu ceļojuma brīdi. Jo, kad jūs beidzot nonāksiet līdz galam, jūsu priekšā noteikti būs jauni ceļi.

avots: lifedeeper.ru

Leave a Comment