Kā uzvedas katra zodiaka zīme, kad atklāti nav garastāvoklī. Tagad tev būs vieglāk tikt skaidrībā

Katra personība pauž emocijas atšķirīgi. Ikvienam no mums ir savi ieradumi un mehānismi, ar kuriem nākas sastapties, kad lietas iet ne pārāk labi.

Bet, vai tu zināji, ka zodiaka zīme var atklāt to, kā tu paud savas skumjas?

Lasi tālāk, un uzzini, ko jaunu par savām emocijām, balstoties uz zodiaka zīmi.

Auns

Kad Auni ir dziļi neapmierināti, viņi tiecas citiem atriebties. Tā kā viņiem ir visnotaļ stingrs raksturs, viņi var kļūt ļauni, kad ir pakļauti emocionālam spiedienam. Skumjas un gandrīz visas citas negatīvās emocijas izskatās kā dusmas.

Vērsis

Vēršiem nepatīk, kad viņus uztver kā īpaši neaizsargātus. Kad runa ir par spēcīgām emocijām, viņi vēlas sevi izolēt un cenšas to pārdzīvot vienatnē.

Dvīņi

Dvīņi ātri uzņem skumjas un vēlas ieslēgties un paslēpties no pasaules. Viņiem piemīt tendence būt pašiem pa sevi un analizēt notiekošo, kamēr neiekrīt dziļā depresijā. Bet tas notiek tad, ja viņus liek pilnīgā mierā.

Vēzis

Vairums Vēžu ir spēcīgi un var iziet cauri jebkurai situācijai, bet tam viņiem ir nepieciešams atbalsts un atzinība no partnera un draugu puses. Kad viņi skumst vai pārdzīvo, viņiem ir nepieciešams maigums.

Lauva

Lauva var būt drāmas karalis, kad saskaras ar skumjām vai spēcīgām emocijām. Viņš cenšas paslēpties uzmanības centrā, lai cik dīvaini tas arī neskanētu.

Jaunava

Kad Jaunavas ir satrauktas, viņas negrib neko dzirdēt. Viņas negrib, lai viņas atbalstītu vai palīdzētu, viņas vēlas palikt vienatnē ar skumjām un vilšanām, kamēr pašas neizlems, ka ir gatavas meklēt risinājumu.

Svari

Svari nemīl, kad viņus piespiež atzīt patiesību. Parasti viņi ignorē savas emocijas, cenšoties darīt izskatu, kas viss ir labi. Viņi parādīs viltus smaidu un darīs visu iespējamo, lai apmānītu apkārtējos.

Skorpions

Kolīdz viņi sasniedz noteiktu emociju līmeni, viņi kļūst pārmērīgi jūtīgi un sāk reaģēt uz vismazākajiem sīkumiem un vārdiem. Savu emociju augstākajā punktā šīs zīmes pārstāvji gandrīz nekontrolē savu stāvokli un viļas par jebko.

Strēlnieks

Strēlniekam ir jāparūpējas par savām emocijām, jo viņš ir daudz vairāk pakļauts spēcīgai depresija un var krist izmisumā pat mazākā iemesla dēļ. Kad viņš jūt skumjas, viņš vēlas aiziet un noslēpties uz ilgu laiku un pēc iespējas tālāk. Bet ir svarīgi pretoties šim instinktam, jo izeja no stāvokļa “ilgi un pēc iespējas tālāk” ir garš un nogurdinošs process.

Mežāzis

Mežāzis ir vēl viens domātājs, kurš var pilnībā pazaudēt saikni ar realitāti un sākt dzīvot autopilotā, domājot par visiem savas dzīves negatīvajiem aspektiem. Mežāzis ir gudrs, tomēr trūkums ir tas, ka pašos grūtākajos dzīves brīžos viņš ir tendēts redzēt glāzi pustukšu.

Ūdensvīrs

Kad Ūdensvīrs ir nelaimīgs, viņš sāk uztraukties par visiem, ievieš jaunu draudzību, karjeru un vēlo ko, kas var novērst viņu no jūtām. Reizēm viņš zaudē savaldību. Ūdensvīram nenāktu par sliktu paanalizēt savas jūtas un pamēģināt no tām atbrīvoties.

Zivis

Zivis vienādi reaģē uz skumjām un stresu, pārvēršoties gigantiskā satraukuma bumbā. Zivis var būt brīžiem neirotiskas. Lai tas nepārvērstos apburtajā lokā, Zivīm jātiek skaidrībā ar savām domām un jāatrod kaut kas pozitīvs, uz ko varētu sakoncentrēties.

Vai šis apraksts tev atbilst? Bet varbūt ir tieši pretējs?

avots: stiriactuale.net

Pievienot komentāru