Kā pareizi slaucīt grīdas: nosaukti noteikumi, kā neizslaucīt veiksmi no mājas

Ir vērts zināt vienkāršus noteikumus, kā pareizi slaucīt grīdas.

Mūsdienu ierīču laikmetā, kas paredzētas mājas uzkopšanai, var viegli aizmirst, kā pareizi slaucīt grīdas. Esam apkopojuši vairākus efektīvus padomus, kā pareizi slaucīt grīdu mājās.

Kā pareizi slaucīt – tautas padomi

Galvenais šeit ir zināt, kā pareizi slaucīt mājā – no sliekšņa vai līdz tam. Saskaņā ar seno gudrību slaukiet atkritumus no telpas centru līdz slieksnim. Tiek uzskatīts, ka, ja jūs slaucīsiet pretējā virzienā, tad viss, no kā nepieciešams atbrīvoties, atkal atgriezīsies jūsu dzīvē.

Un arī netīrumu no mājas labāk neizslaucīt pāri slieksnim, bet gan savākt tos uz liekšķeres sliekšņa priekšā. Tiek uzskatīts, ka, slaukot atkritumus pāri slieksnim, mēs “izdzenam” no mājas labklājību.

Kāpēc jāliek maisiņš uz slotas – vienkāršs triks

Fakts ir tāds, ka, slaukot ar slotu, gaisā paceļas smalki putekļi. Lielāki gruži tiks noslaucīti, taču tie var sapīties slotas zariņos. Tāpēc, lai tā nenotiktu, uz slotas jāuzliek visparastākais maisiņš un tas jāsasien. Tādējādi atkritumu daļiņas neiesprūdīs slotā, bet smalkie putekļi un mati vienkārši sāks magnētiski pieķerties maisiņam.

Lasi vēl: Kā saglabāt siltumu mājās: japāņu pieredze, kuri dzīvo bez apkures

Kā atbrīvoties no putekļiem mājoklī – noderīgi padomi

Pat vistīrākā māja izskatīsies nekārtīga, ja uz virsmām nosēdīsies putekļi. Tāpēc jāievēro šādi noteikumi:

Biežāk veiciet mitro tīrīšanu – vismaz reizi nedēļā.

Noņemt no telpām lietas, kas tikai uzkrāj putekļus, piemēram, dekoratīvos elementus, mīkstās rotaļlietas, vecu žurnālu vai avīžu kaudzes.

Ventilējiet telpas reizi dienā.

Neaizmirstiet regulāri mazgāt vai ķīmiski tīrīt gultas pārklājus.

Šīs vienkāršās darbības palīdzēs jums atbrīvoties no putekļiem mājoklī uz ilgu laiku.

 

Leave a Comment