Kā jāpavada Vecā gada vakars, lai nesadusmotu 2023. gada “saimnieku” melno trusi un jaunais gads būtu veiksmīgs

Vecgada vakars ir burvju un tradīciju pilns, kas jāievēro. Ir svarīgi ievērot noteikumus un pievērst uzmanību gada galvenā simbola dabai.

Kas jādara un ko nedrīkst darīt Vecgada vakarā, portāla Abiem žurnālisti noskaidroja, kā 2023. gadā pareizi “tikties” ar ūdens melno trusi – jauno 2023. gada saimnieku – lai jaunais gads izdotos veiksmīgs.

Trusis – prasīgs un uzmanīgs

Līdz 2023. gada 21. janvārim Melnais ūdens tīģeris joprojām būs pie mums un, neskatoties uz to, jau Vecgada vakarā no 2022. gada 31. decembra līdz 2023. gada 1. janvārim ir svarīgi ievērot dažus noteikumus un zīmes.

 

Ir vērts atzīmēt, ka trusis ir ļoti savdabīgs un grūts. Viņš ir prasīgs un kautrīgs. Viņš spēj atbaidīt rupjības un alkatību. Tāpēc, protams, neiesaistieties izšķērdībā, taču nevajadzētu pārāk daudz ietaupīt uz Jaungada brīvdienām.

Lasi arī: Lūk vienīgais horoskops, kam patiešām ir nozīme. Piekrītiet? Godīgā astroloģija

Jaungada galdu klāj no visas sirds, ar vēlmi iepriecināt savus mīļos. Tajā pašā laikā, ja Tīģerim garšo visa gaļa, tad Trusis ir zālēdājs. Apsveriet to savā Jaungada ēdienkartē. Centieties pieturēties pie “zelta vidusceļa” un, protams, izslēdziet truša gaļu jebkurā formā.

Turklāt gada meistaram nepatīk dzērāji, tāpēc neaizraujies ar alkoholiskajiem dzērieniem. Vēl labāk iztikt bez stiprajiem dzērieniem. Lai tie būtu dzērieni ar zemu alkohola saturu, vīns un šampanietis.

Tomēr svarīgākais tikai seko…

 

 

Ko vilkt uz Jaungada vakaru?

Uzmanīgam jābūt arī ar Jaungada tērpiem. Svarīgi izvairīties no jebkādas kažokādas – gan truša, gan dažādiem plēsējiem. Iztikt pat bez to imitācijas, mākslīgas aizstāšanas.

Kontrindicēts Jaungada vakarā un dzīvnieku izdrukas, tas ir, dzīvnieku krāsas. Labāk ir dot priekšroku melniem un ūdens – ziliem, ziliem, tirkīza toņiem. Galvenais, lai tie būtu pēc iespējas dabīgāki. Nav “skābuma” un pārmērīga spilgtuma.

Ja tiecies pēc dramatiskām pārmaiņām un svarīgiem sasniegumiem, tad valkā rozā vai sarkanā krāsā. Tiecoties pēc stabilitātes, jums palīdzēs zils, zils, smaragds. Izvairieties no baltas, austrumos to uzskata par traģisku krāsu. Bet arī melno izvēlies drosmīgi, atšķaidot to ar sudraba vai zeltītiem aksesuāriem un rotaslietām.

 

Ko nevar izdarīt Jaungada brīvdienās, lai nesadusmotu 2023. gada īpašnieku

Ar Jauno gadu ir saistīts milzīgs skaits zīmju. Galvenais ir nomaksāt visus parādus tās priekšvakarā un neuzņemties jaunus. Arī Vecgada vakarā ir aizliegts:

strīdēties un konfliktēt ar kādu;

padzīt un apvainot mājdzīvniekus;

mop un ļauties stresam un vilšanās;

būt vienam;

daudz gulēt;

bū izsalkušam.

Jaunā gada priekšvakarā jūs nevarat raudāt un skumt, sūdzēties par likteni un vainot kādu savās neveiksmēs.

Ja jūs izsakāt vēlmes, ļaujiet tām būt atkarīgas tikai no jums un attiecas tikai uz jums. Neuzspiediet nevienam savu gribu.

Visbeidzot, vissvarīgākais nosacījums laimīgam Jaunajam gadam un nākamajiem divpadsmit mēnešiem kopumā ir laimes un labestības vēlējums visiem apkārtējiem. Nebojā savu karmu un nevēlies atriebties, nedusmojies uz kādu un neprasi sodu cilvēkiem, kuri reiz tevi aizvainoja. Novēliet viņiem labu, piedodiet un atlaidiet visas sūdzības un vilšanās.

Un tev pašam būs daudz vieglāk…

COMMENTS

Pievienot komentāru