Kā izteikt vēlējumus Vecgada vakarā dažādām zodiaka zīmēm, lai vēlēšanās piepildītos

Jaungada vakars ir pasakains un maģisks. Tas spēj sadzirdēt mūsu sapņus un vēlmes un tās piepildīt.

Tomēr jums ir pareizi jādara savs vēstījums Visumam, brīdina marieclaire.ru.

Trīs nosacījumi vēlmju piepildījumam

Lai vēlmes piepildītos, ir jāizpilda trīs nosacījumi. Vispirms atcerieties, ka daži rituāli prasa diezgan ātras darbības, kas ilgst no piecām minūtēm līdz pusstundai pēc pusnakts, tāpēc iepriekš pārdomājiet, kādu rituālu jūs gatavojaties veikt. Otrkārt, sagatavo visas nepieciešamās lietas iepriekš, lai tās būtu pa rokai, lai prakse nebūtu jāpārtrauc. Un, protams, ticiet panākumiem, bez tā neizdosies neviens rituāls.

Ugunīgām zīmēm (Auns, Lauva un Strēlnieks) vislabāk piemēroti rituāli ar uguni vai sarkaniem priekšmetiem, ūdens zīmēm (Vēzis, Skorpioni un Zivis) – ar ūdeni un kristāliem. Zemes zīmes (Vērsis, Jaunava un Mežāzis) var izmantot augus, papīru, metālus, sāli. Taču gaisa stihijai (Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīram) paveicās: šeit piemērots rituāls ar jebkādām lietām, jo ​​gaiss skar visu apkārtējo – zemi, ūdeni un uguni.

Uguns elementu zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Jums ir grūts uzdevums un divas konkrētas darbības vienlaikus. Aunam vispirms būs jāatvadās no vecā, un tad jāiesaista savā dzīvē jaunais.

Pirmajā gadījumā paņemiet kalendāru 2022. gadam un, tiklīdz zvani sit divpadsmit, sadedziniet to bļodā vai spainī. Ja kalendārs ir liels, dari to ārā un izkaisi pelnus gaisā, atvadoties no visa, kas tev sagādāja nepatikšanas. Otra lieta ir zīmēšana.

Paņemiet jebkuru papīra lapu un flomāsteru vai sarkanu pildspalvu. Iedomājieties zvaigzni, kuras gaisma nes jums mīlestību un laimi. Uzzīmējiet to pēc iespējas precīzāk, vēlams izvēlēties simbolu ar pāra skaitu galu – četriem vai astoņiem. Šis ir tavs 2023. gada talismans, turiet to prom no ziņkārīgo acīm vai nēsājiet to makā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas ir uguns zīme un bez iebildumiem, tāpēc viņām būs jāsagatavo burvju sērkociņi. Paņem pilnu sērkociņu kastīti, pārlīmē to no abām pusēm ar baltu papīru, vienā pusē uzraksti “Burvju sērkociņi”.

Pusnaktī, kamēr skan zvani, aizdedziet sērkociņu un izsakiet vienkāršāko vēlēšanos. Piemēram, ka tu ēd konfekti vai mandarīnu. Vai varbūt iedzert šampanieti vai kādu citu svētku dzērienu. Tiklīdz sērkociņš izdeg, dari to, ko esi ieplānojis. Šādi jūs uzlādējat savus burvju sērkociņus.

Vēl trīs dienas piepildi visvienkāršākās vēlmes, kas ir atkarīgas no tevis. Pēc tam izmantojiet savu maģiju, lai īstenotu sapņus un vēlmes grūtāk. Svarīgi ļaut sērkociņam izdegt līdz galam.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Lai savā dzīvē ielaistu kaut ko jaunu, vispirms ir jāatbrīvojas no vecā. Savāc tās lietas, ko tev uzdāvināja cilvēki, kuri jau ir pametuši tavu dzīvi (bijušie priekšnieki, draugi, mīļākie), un sadedzini. Bet tas ir jādara tikai tad, ja pret viņiem palicis aizvainojums.

Ja tā nav, vienkārši mēģiniet pirms Jaunā gada izdalīt nevajadzīgos priekšmetus tiem, kam tas ir nepieciešams – ļaujiet tiem dot labumu citiem, un tas jums pievienos enerģiju. Un, lai mājā piesaistītu mīlestību un veiksmi, uz svētku galda ielieciet trīs sveces.

Zem katras novietojiet nelielu papīra lapu ar simboliem. Balodis nozīmē mīlestību, dolāra zīme nozīmē materiālo bagātību, varavīksne nozīmē laimi un veiksmi. Satieciet 1. janvāri ar šiem simboliem, pēc tam pārliekat tos savā makā un vienmēr nēsājiet tos līdzi.

 

Zemes elementu zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis, tāpat kā neviens cits, ir pelnījis laimi un … romantiku! Tāpēc iepriekš sagatavojiet rožu ziedlapiņas no sarkaniem, rozā vai baltiem ziediem. Sarkanās tiek izmantotas rituālā mīlestībai, rozā – laimei ģimenes dzīvē, bet baltās – veiksmei.

Uzreiz pēc Jaungada mielasta zem spilvena noliec izvēlētās krāsas ziedlapiņas un ej gulēt. Pirms gulētiešanas iztēlojies sīkāk, ko vēlies, domās pārdomā, kāds būs tavs mīļotais, kā veidosies attiecības ģimenē, ar ko tieši tev veiksies. No rīta savāc visas ziedlapiņas un ievieto burkā vai kastē. Tiklīdz vēlēšanās piepildīsies, jaunā mēness tukšā krustcelēs attīstiet ziedlapiņas.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām patīk precizitāte un vienkāršība, tāpēc rituāliem viņas var izmantot papīru un pildspalvu. Pietiek, lai jūs ietilpīgi uzrakstītu vai pat uzzīmētu savu sapni, jo viss noteikti piepildīsies!

Galvenais ir neskopoties ar detaļām, it īpaši, aprakstot topošo mīļāko. Mēģiniet ne tikai uzgleznot viņa izskatu, bet arī jums svarīgas rakstura iezīmes. To var izdarīt uzreiz pēc pusnakts, vislabāk vienatnē, lai neviena svešzemju dvēsele neuzzinātu par jūsu vēlmēm.

Paslēpiet savu noslēpumu nomaļā vietā un lasiet to regulāri, vēlams skaļi. Jaunavām, kuras sapņo par materiālo labklājību, vajadzētu mazgāties lielos banknotos, kad zvani sāk pārspēt divpadsmit.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Slepenajiem Mežāžiem nepatīk izrādīt savu laimi un bagātību, tāpēc viņu personīgās vēlmes, kas izteiktas Vecgada vakarā, vislabāk tiek noslēptas. Uzrakstiet uz papīra lapas, ko jūs sagaidāt 2023. gadā, un apglabājiet to zemē.

Tas nav jādara ārā – ja mājās ir augi podos, apglabājiet papīru podā. Tiem, kam ir ielas zeme, kas ziemā neaizsalst, der arī tukša šampanieša pudele. Galvenais nosacījums: bez iegansta neizrakt vēlmes un neizvilkt tās no pudeles. Vientuļie Mežāži var veikt rituālu, lai piesaistītu mīlestību. Lai to izdarītu, uz mazas lapiņas uzzīmē mīļu sirsniņu un “iestāda” to istabas augā.

Vislabāk, ja tas ir kaktuss vai cits sukulents, kas pasargās jūsu sajūtas. Rūpējies par savu zaļo draugu kā mīļāko, un drīz tu satiksi savu vīrieti.

 

Gaisa elementu zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Rituāls ar pārī savienotiem Ziemassvētku eglīšu rotājumiem palīdzēs vientuļiem Dvīņiem nākamajā gadā atrast dvēseles palīgu.

Burtiski piecas minūtes pirms pusnakts pakariet pie savas Ziemassvētku eglītes, uz augšējiem zariem divas sirdis, divus gulbjus vai divas identiskas bumbiņas. Iedomājieties, ka satiekat savu mīļoto mājās pie svētku galda. Pēc svētkiem šīs pārī savienotās rotaļlietas turiet atsevišķi no pārējām. Un Dvīņu ģimenei nenāks par ļaunu arī neliela veiksme.

Jūs varat viņu piezvanīt ar šampanieša palīdzību. Paceļot tostu pie svētku galda, nedzeriet dzērienu vienā rāvienā, ielieciet tur rādītājpirkstu un turiet, līdz burbuļi plīst. Pēc tam ar to pašu pirkstu ieziediet deniņus, jo biežāk to darīsit, jo labāk.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem jāsāk ar pateicību par aizejošo gadu. Līdz pusnaktij atceries 2022. gada galvenos notikumus un no sirds pateicies par visu labo un pat negatīvo pieredzi.

Tagad formulējiet savu vēlmi un padomājiet par to, ko tā sniedz tieši jums. Jauns auto – viegla un ērta pārvietošanās pa pilsētu, mīļākais – rūpes, maigums, sapratne un atbalsts. Ceļošana nozīmē jaunu pieredzi, paaugstināšana darbā nozīmē materiālo labklājību un pārliecību par nākotni. Atliek to saistīt ar kādu konkrētu produktu vai dzērienu.

Piemēram, mīlestība – ar āboliem un saldumiem, ceļojumi – ar tās valsts ēdieniem, kurā sapņo būt. Zem skanošā pulksteņa jums tas jāēd vai jādzer.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Izcili Ūdensvīri smalki izjūt visas zodiaka zīmes, tāpēc Jaunajā gadā viņiem vienkārši tiek parādīts četru elementu rituāls. Vispirms pieraksti uz lapiņas savu vēlmi vai sapni. Centieties pēc iespējas precīzāk aprakstīt savu laimi vai mīlestību un to, kas tieši tā būs.

Tātad zemes stihija darbosies jūsu labā. Tad spēlē gaisa stihija: pūš uz papīra, iedomājoties, kā viss iecerētais piepildās. Pēc tam, kad pienāks uguns stihijas laiks: aizdedzini zīmīti pie glāzes ūdens vai šampanieša.

Rūpīgi sajauciet pelnus ar dzērienu un dzeriet, tāpēc spēlēs ceturtais no elementiem, ūdens. Pēdējā posmā garīgi pateicieties augstākajiem spēkiem, lūdzot viņu neatstāt jūs visu nākamo gadu.

 

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Ideāls risinājums Vēžiem būs Jaungada sagaidīšana laimes vannā. Bet, ja vannošanās nav iespējama, jūs jau esat sazvanījis viesus vai pats dodaties uz balli ar draugiem, tad pārceliet Svēto Vakarēdienu uz 31. gada rītu vai 1. janvāra dienu.

Nu, laimes vannu ir pavisam vienkārši pagatavot. Jums būs nepieciešamas vannas putas vai sāls, aromātiskās eļļas (kadiķa, citrona, zemeņu vai ciedra), pāris ziedu un dažas monētas. Pievienojiet ūdenim piecus pilienus eļļas un apakšā monētas.

Varat ieslēgt relaksējošu mūziku. Atrodoties vannā, iedomājieties savu laimīgo 2023. gadu, kas nesīs visu jūsu loloto vēlmju piepildījumu. Un sapņojiet daudz! Vienkārši neaizmirstiet par detaļām un detaļām, tāpēc Visumam būs vieglāk apstrādāt un izpildīt pieprasījumu.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Šampanietis ir arī šķidrums, tāpat kā ūdens. Brīvie Skorpioni var droši izmantot šo dzērienu, lai savā dzīvē piesaistītu mīlestību.

Tiesa, būs vajadzīgs arī zināms daudzums mandarīnu, lai zem koka no tiem izveidotu sirsniņu. Piecas minūtes pirms Jaunā gada ielieciet divas šampanieša glāzes mandarīna sirds vidū un pusnaktī vienu no tām noteciniet apakšā, attēlojot jūsu saderināto.

Šampanietis no otrās glāzes izmet pa logu. Tiem, kam nav vajadzīga jauna mīlestība, vajadzētu izgatavot talismanu, kas piesaista laimi. Iemērciet glāzē auksta ūdens vai baltvīna jebkuru no savām rotaslietām, kuras nēsājat visbiežāk, turiet to, skaitot līdz divpadsmit. Pēc tam turpiniet valkāt iegūto amuletu pēc iespējas biežāk, it īpaši, ja tuvojas svarīgas lietas.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

31. decembris Zivīm jāsakopj mājoklis. Neliela tīrīšana attīrīs, un grīdu mazgāšana ar sāli un ūdeni novērsīs visu negatīvo.

Attiecībās brīvās Zivis var piesaistīt jaunu romantiku ar rožūdens mazgāšanu. Lai to izdarītu, uzņemiet tīru aukstu ūdeni ar ledu, pievienojiet tam piecus pilienus rožu eļļas un ziedu ziedlapiņas, rūpīgi samaisiet.

Pusnaktī nomazgājiet seju ar iegūto eliksīru, nenoslaukot seju ar dvieli. Un, ja vēlies, lai tavā mājā dzīvotu mūžīgi laime, tad paņem glāzi ūdens, turi to rokās, jūtot sevī mieru un līdzsvaru, tad naktī iznes ūdeni uz balkona. Tiem, kas dzīvo savās mājās, stikls jāatstāj uz lieveņa. No rīta atnesiet mājās ūdeni, pagaidiet, līdz tas izkusīs, un izdzeriet trauka saturu.

 

Pievienot komentāru