Kā izcept perfektas plānās pankūkas: izrādās tas atkarīgs tikai no vienas lietas

Foto – Pexels

Kuram gan negaršo plānās pankūkas? Īpaši brīvdienu rītos!

Plānās pankūkas ir iemīļots ēdiens gan lieliem, gan maziem, un ne velti. To maigā, krēmīgā tekstūra un neitrālā garša padara tās par perfektu pamatu dažādiem pildījumiem un piedevām. Plānās pankūkas var baudīt gan kā saldu, gan sāļu ēdienu, tādējādi tās ir ideāli piemērotas brokastīm, pusdienām, vakariņām vai pat kā uzkoda.

Pagatavošanas vienkāršība ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc plānās pankūkas ir tik populāras. Nepieciešamas vien dažas vienkāršas sastāvdaļas, kuras parasti jau ir atrodamas mājās, un pagatavošanas process ir ātrs un neprasa lielu piepūli.

Plānās pankūkas ir neticami universālas. Tās var pildīt ar saldiem pildījumiem, kā ievārījums, medus, šokolāde, augļi vai ogas, vai ar sāļiem pildījumiem, kā siers, gaļa, zivis vai dārzeņi. Tās var pasniegt ar dažādām mērcēm, krējumiem vai jogurtu.

Tās ir ne tikai garšīgas, bet arī barojošas. Tās satur olbaltumvielas, ogļhidrātus un šķiedrvielas, kas nodrošina organismu ar nepieciešamajām uzturvielām.

Plānās pankūkas ir ēdiens, kas vienmēr spēj sagādāt prieku un gandarījumu. Tās ir ideāli piemērotas ģimenes maltītēm, draugu ballītēm vai vienkārši kā gardums pašam sev.

Lasi vēl: Mutē kūstošas pankūkas no piena

Neatkarīgi no tā, vai tās tiek pasniegtas brokastīs, pusdienās, vakariņās vai kā uzkoda, plānās pankūkas vienmēr ir garšīgs un gards ēdiens, kas spēj iepriecināt ikvienu.

Izrādās, lai tās nekādā veidā nesabojātu, svarīgs ir tikai viens faktors!

Kā izrādās, izcilu plāno pankūku galvenais faktors ir pareizās pannas izvēle.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 47%

0%

Pirmais variants: Pankūku panna

Foto – Pexels

Tā ir plakana, ar minimālām malām – citi ēdieni uz tās negatavojas tik labi, jo tajā ir nereāli kaut ko apmaisīt. Šāda panna ir labākā izvēle iesācējiem. Tai ir biezs dibens un zemas malas, kas nodrošina vienmērīgu uzkaršanu un vieglu pankūku pagriešanu. Šīs pannas nelīpošais pārklājums neļauj pankūkām piedegt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru