Kā ātri un droši atbrīvoties no paģirām – eksperta ieteikumi

Ja, pamostoties no rīta, atklājat, ka neesat pilnīgi gatavs jaunai darba dienai vai svarīgam notikumam, jo ​​iepriekšējā dienā iedzērāt kaut ko stiprāku, neraizējaties. Pastāv iespēja ātri un ērti atgūties.

Pēc trokšņainas ballītes risks no rīta pamosties joprojām reibumā ir augsts. Grādīgais dzēriens no organisma izdalās diezgan ilgu laiku, īpaši lielās devās. Ja pēc pamošanās jūtaties slikti, nepretojieties. Labāk ir ļaut gremošanas sistēmā palikušajam šķidrumam izkļūt ārā, nevis uzsūkties asinīs.

Lasi vēl: Ārsti atvieno slaveno sportistu no dzīvību uzturošiem aparātiem

Grādīgo dzērienu izvadīšanu no organisma veicina sārmains minerālūdens. Dzeriet pēc iespējas vairāk, lai biežāk apmeklētu tualeti. Varat arī ieiet siltā (bet ne karstā) dušā un beigt to, atgriežot aukstā ūdens krānu.

Pēc tam varat mēģināt ieturēt brokastis, pat ja nevēlaties. Lieliski noder olu kultenis ar tomātiem, kas detoksēs un pasargās jūsu aknas no alkohola kaitīgās ietekmes. Vai arī pagatavojiet banānu, kivi vai spinātu smūtiju ar jogurtu, kurā ir daudz kālija. Pārtika palēninās atlikušā alkohola uzsūkšanos asinīs.

Nākamajā lapā: Ko darīt pēc brokastīm.

Pievienot komentāru