Kā ātri atkausēt gaļu 10 vai 15 minūtēs: triks, ko jūs noteikti nezinājāt

Vakarā esat aizmirsis izņemt gaļu no saldētavas, un, kad vakariņas ir jāgatavo, tā izskatās kā aisbergs. Vai arī negaidīti nedēļas nogalē uz vakariņām ierodas viesi, un gaļa joprojām atrodas saldētavā.

Tā ir situācija, kas gadās daudziem cilvēkiem. Ir veidi, kas ļaus ļoti ātri atkausēt gaļu.

Kādi triki ļaus atkausēt gaļu 10, 15 minūtēs vai nedaudz ilgāk.

Atkausēšana 5-10 minūšu laikā

Jums ir nepieciešams hermētisks maisiņš, divi katliņi un karsts ūdens. Ievietojam gaļu hermētiskā un noslēgtā maisiņā (piemēram, saldētavas maisiņā). Vienu katlu ar dibenu uz augšu ievietojam virtuves izlietnē. Maisiņu ar gaļu liekam virsū. Un uz gaļas uzliek katlu ar karstu ūdeni. Spiediens un karstums ļoti ātri palīdzēs atkausēt gaļu.

Atkausēšana 10-15 minūšu laikā

Jums būs nepieciešams šķīvis un mikroviļņu krāsns. Ielieciet gaļu uz šķīvja, ieslēdziet mikroviļņu krāsnī “atkausēšanas” režīmu un nosūtiet šķīvi uz 10 minūtēm.

Lasi vēl: Šim dabiskajam līdzeklim jābūt katrā medicīnas aptieciņā: tas palīdzēs zarnu infekciju gadījumā

Periodiski pārbaudiet, kā norit process. Ja nepieciešams, pagrieziet to. Ātrums ir atkarīgs no gaļas lieluma, tāpēc šo iespēju ieteicams izmantot maziem gabaliņiem.

Atkausēšana 15-20 minūšu laikā

Gaļu var ātri atkausēt, to marinējot. Skābums ātri paaugstinās temperatūru, un tas veicinās ātru atkausēšanu.

Ielejiet siltu ūdeni traukā un pievienojiet nedaudz etiķa (trīs ēdamkarotes). Ievietojiet gaļu ūdenī un ļaujiet tai iemērkties. Apgrieziet to 2-3 reizes, lai gaļa pilnībā iesūktos ūdenī un etiķī. Tad ļaujiet gaļai dažas minūtes nostāvēties traukā ar karstu ūdeni.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment