Kā atbrīvoties no savēlušām pūkām uz drēbēm: efektīvas metodes

Dabisko audumu šķiedras valkāšanas laikā bieži tiek pakļautas berzei, kā rezultātā veidojas pūkas. Nepareiza izstrādājumu kopšana tikai pasliktina situāciju.

Lai nepieļautu, ka uz apģērba veidojas savēlušās pūkas, tas ir pareizi jāizmazgā un jāievēro uz etiķetes norādītās kopšanas instrukcijas.

Dažādām virsmām saskaroties savā starpā, tas izraisa šķiedru bojāšanos, īpaši zemas kvalitātes audumiem ar vaļēju struktūru. Parasti pūkas veidojas uz tādām problemātiskām vietām kā elkoņi, paduses, aproces, vietas, kas visbiežāk saduras ar ķermeni un citām apģērba daļām vai somām.

Kā ar improvizētiem līdzekļiem likvidēt pūkas uz apģērba

Visbiežāk ir ieteicams no apģērba noņemt pūkas ar skuvekli. Taču šī metode ir diezgan bīstama auduma viengabalainībai un ir piemērota lietām ar nelielu pūku.

Nelielus pūkas ieteicams noņemt ar caurspīdīgas kancelejas lentes palīdzību. Lai to izdarītu, piestipriniet lenti pie problemātiskajām apģērba vietām, lai tā nedaudz “pielīmētos”, un pēc tam, cieši piespiežot lenti ar pirkstu, strauji noplēsiet, cenšoties notvert vairāk pūku.

Mēs iesakām vienu no vienkāršākajiem veidiem, kā attīrīt apģērbu no savēlušām pūkām, izmantot parastu tīru trauku mazgāšanas sūkli. Lai to izdarītu, ar rokām jāizvelk problemātiskās apģērba vietas un jāpārbrauc tām pāri ar samitrināta sūkļa abrazīvo pusi.

 

Pievienot komentāru