Kā ātri atbrīvoties no baltajām sāls pēdām uz apaviem: laika gaitā pārbaudītas efektīvas metodes

Baltas sāls pēdas uz apaviem – šī ir problēma, no kuras, iespējams, nav izvairījies neviens. Tomēr ir vairākas pārbaudītas metodes, kā atbrīvoties no šīs neērtības.

Mēs jums pastāstīsim, kā ātri un neatgriezeniski atbrīvoties no baltajām sāls pēdām uz apaviem.

Kā ātri atbrīvoties no baltām sāls pēdām uz apaviem: 4 efektīvi veidi

Etiķis. Lai pagatavotu šķīdumu, vienādās proporcijās jāsajauc etiķis un ūdens, un pēc tam ar līdzeklī samērcētu drānu jānoslauka netīrās vietas. Ļaujiet apaviem dabiski nožūt, un sāls pēdas pazudīs. Šis šķīdums noņem baltus traipus, nenodarot apaviem nekādu kaitējumu.

Soda. No neliela daudzuma sodas un ūdens pagatavojiet pastu, pēc tam uzmanīgi uzklājiet uz netīrajām vietām. Apstrādātos baltos traipus berzējiet ar mīkstu birstīti un noslaukiet sodas paliekas ar mitru drānu. Šādā veidā jūs ne tikai atbrīvosieties no baltajiem traipiem, bet arī neitralizēsiet visas nepatīkamās smakas.

Lasi vēl: Kā panākt, lai Ziemassvētku kaktuss uzzied tieši uz svētkiem

Spirts. Uz tīras drāniņas uzklājiet nedaudz spirta un noslaukiet ar to baltos sāls traipus. Šī metode ir piemērota gan auduma, gan ādas apaviem. Spirts neatstās nekādas pēdas, jo tas diezgan ātri iztvaiko.

Citronu sulas šķīdums. Samaisiet citronu sulu ar ūdeni vienādās daļās, pēc tam ar drānu uzklājiet to uz apavu netīrajiem plankumiem. Skābe palīdz izšķīdināt sāls traipus, tāpēc jūsu apavi dažu minūšu laikā būs tīri, it kā nekā nebūtu bijis. Turklāt šāds līdzeklis atstās svaigu, patīkamu smaržu.

 

 

Leave a Comment