9 toksiskas draudzības pazīmes: ir pienācis laiks pārtraukt saziņu, ja pamanāt šīs lietas

Tikai retais cilvēks var iedomāties savu dzīvi bez draugiem. Saziņa, izbraucieni, atbalsts un jautri brīži – draudzība ir ļoti svarīga. Taču dažkārt gadās, ka visu sabojā toksiskums. Un tieši tad cilvēks sāk vienkārši izmantot.

Lūk, galvenās toksiskas draudzības pazīmes, kuras nevajadzētu ignorēt.

Pastāvīgs negatīvisms

Draudzībai pirmkārt un galvenokārt ir jāsniedz prieks, un, ja jūs pastāvīgi esat stresā, tas ir slikti. Padomājiet, kas izraisa jūsu pastāvīgu negatīvismu un kāpēc jūs ar to samierināties.

Otrs cilvēks pastāvīgi nav blakus, kad viņš vai viņa tev patiešām ir vajadzīgs

Labs draugs ir cilvēks, uz kuru var paļauties, cilvēks, kurš ir blakus grūtā brīdī. Bet, ja cilvēks jūs neatbalsta grūtos brīžos, bet labprāt komunicē, kad jums klājas labi, – jums par to vajadzētu padomāt. Īsti draugi vienmēr ir kopā ar jums grūtos brīžos, nevis tad, kad viņiem tas ir izdevīgi.

Jūsu jūtas tiek pastāvīgi noraidītas

Ja nejūtaties novērtēts un uzklausīts, un jūsu emocijas tiek pazemotas – runa noteikti nav par draudzību. Toksiskā persona, kas atrodas tev blakus, tikai izliekas par draugu.

Lasi vēl: Kā ātri atbrīvoties no baltajām sāls pēdām uz apaviem: laika gaitā pārbaudītas efektīvas metodes

Jūs nepārtraukti dodat, bet pretī neko nesaņemat

Ja pamanāt, ka jūsu draugs labprāt pieņem jūsu palīdzību, bet nekad nevēlas darīt labus darbus kā savstarpējas cieņas apliecinājumu – jums vajadzētu būt uzmanīgam. Iespējams, jūs vienkārši tiekat izmantots, tad tā noteikti nav draudzība.

Jūs zaudējat uzticību

Ja jūs zināt, ka draugs var jūs aprunāt vai sarunās ar citiem atklāj jūsu noslēpumus, uzticības attiecības pazūd. Bet kāpēc gan tu gribētu kādu, kurš neciena tavas intereses un nevērīgi izturas pret tevi un neatver tev savu sirdi?

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru