Jūsu trīs potenciālās otrās pusītes, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Jaunava

Jaunava + Jaunava

Šis ir vissaskanīgākais pāris, jo viņi viens otru saprot no pusvārda. Šie abi pievērš pastiprinātu uzmanību detaļām, viņi velta laiku, lai kārtīgi iepazītu viens otru. Lai gan viņi kritiski izturas viens pret otru, viņi ļoti ciena savu partneri. Viņiem rodas grūtības sevis izteikšanā, tādēļ, ja viņi atrod cilvēku, kas saprot viņus no pusvārda, – tā ir viņu laimīgākā diena.

Jaunava + Auns

(Skatīt Auna aprakstu)

Jaunava + Mežāzis

(Skatīt Mežāža aprakstu)

Svari

Svari + Lauva

Šis ir pāris, kas mirdzēs kopā jebkādos sabiedriskos pasākumos. Katram no viņiem patīk uzmanība. Tā ir mīlestība, kuru visi apkārtējie apskauž un slepus vēlas arī sev. Šis pāris cenšas izcelt viens otra labākās īpašības.

Svari + Dvīņi

(Skatīt Dvīņu aprakstu)

Svari + Skorpions

(Skatīt Skorpiona aprakstu)

Skorpions

Skorpions + Vēzis

Šī var būt visspēcīgākā no visām saiknēm, kādas ir. Šis pāris spēj kompensēt viens otra nepilnības. Kamēr Skorpioni ir bezatbildīgi un sarežģīti, Vēži parāda, ka viņus var ļoti viegli mīlēt. Vēzis reizēm ir vājš un pārlieku emocionāls, bet Skorpions ļauj viņiem saprast, ka tajā slēpjas viņu spēks. Abas zodiaka zīmes nebaidās no ilglaicīgām un nopietnām attiecībām.

Skorpions + Svari

Svari ir pārlieku emocionāli aizskarami, kamēr Skorpioni reizēm sejā pasaka skarbo patiesību, neņemot vērā cita cilvēka jūtas. Lai gan tās nav ideālas attiecības, viņi nekad neatteiksies viens no otra. Viņi saprot, cik vērtīgs ir šis otrs cilvēks, tādēļ noteikti nepārtrauks attiecības.

Skorpions + Zivis

(Skatīt Zivju apraksts)

Strēlnieks

Strēlnieks + Auns

Pats galvenais šo attiecību pamats balstāms uz jautrību. Ja nav jautrības, Strēlnieks nevēlas būt šajās attiecībās. Auns reizēm var būt nepacietīgs un ietiepīgs. Taču Strēlnieks izmantos savu pozitīvismu, lai visu labotu. Pa to laiku, kamēr Strēlnieks šķiet mazliet rupjš un attālinājies, viņi ciena tos, kas ir izlauzušies caur viņu aizsardzības sienu. Strēlnieki mīl izaicinājumus un labprāt cīnās par Auna sirdi.

Strēlnieks + Lauva

(Skatīt Lauvas aprakstu)

Strēlnieks + Dvīņi

(Skatīt Dvīņu aprakstu)

Mežāzis

Mežāzis + Mežāzis

Šī pāra spēks ir tajā, ka viņiem ir vienādi mērķi un pieredze. Mežāži attiecībās tiecas pēc drošības, viņi vēlas kādu, kuru viņi labi zina, kuram var uzticēties, paļauties un ar ko kopā veidot nākotni. Viņi noteikti neveidos attiecības, ja neredzēs vīziju, ka ar šo cilvēku kaut kad dzīvē apprecēsies. Viņi vēlas ko patiesu, nesamākslotu un šķīstu. Viņi vēlas iemīlēties, zinot, ka netiks pēcāk sāpināti.

Mežāzis + Jaunava

Šīm attiecībām nepieciešams laiks, lai tās attīstītos, jo katra zīme pret šīm attiecībām ir ar ļoti skeptisku nostāju. Ir acīm redzama saikne šo abu starpā, taču abi satraucas par to, ja pēc tam, kad attiecībās būs ielikts darbs un laiks, viņi tiks sāpināti. Viņiem nepieciešams iemācīties uzticēties viens otram, interesēties par cita viedokli, uzskatiem.

Mežāzis + Vērsis

(Skatīt Vēršu aprakstu)

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs + Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti noteikti un ietiepīgi pret to, kā tiek veidota viņu dzīve, taču tad, kad viņi satiek pilnīgi tādu pašu personu, kā viņi, viņos notiek kaut kāda kustība. Tā vietā, lai lūkotos uz sevi ar apbrīnu, viņi skatās uz savu partneri, kas viņus ietekmē tik ļoti pozitīvi. Viņu pašpārliecinātība pārvēršas par mierīgu pārliecinātību, jo viņi ir atraduši beidzot to, ko meklēja.

Ūdensvīrs + Vērsis

Vērsis ir ietiepīgs un mīl darīt visu tā, lai būtu viņam pa prātam. No sākuma šie abi var ienīst viens otru, taču ar laiku šīs antipātijas pārvēršas par aizraušanos un cīņu par varu. Viņiem patīk, ja tiek mesti izaicinājumi, turklāt viņi to dara viens otram. No malas varētu šķist, ko viņi saskatījuši viens otrā, taču patiesībā viņu saikne ir unikāla.

Ūdensvīrs + Auns

(Skatīt Auna aprakstu)

Zivis

Zivis + Skorpions

Attiecībās ar Zivīm, Skorpioni vienmēr dominēs, taču tas kļūs par iemeslu, kādēļ Zivis tik ļoti vēlēsies ar viņiem attiecības – viņi neiebilst pabūt Skorpiona ēnā. Ballītēs klusās un kautrīgās Zivis būs kā lielisks papildinājums Skorpioniem, kamēr viņi laiski runās ar cilvēkiem un būs šīs kompānijas dvēsele. Viņu emocionālā saite visspēcīgākā ir aiz aizvērtām durvīm. Sociālajam Skorpionam nepieciešams laiks, lai atjaunotos. Zivis saprot un ciena šādu vēlmi, tādēļ sniedz viņiem nepieciešamo atpūtu un telpu. Kamēr Skorpioni ir ļoti klusi un noslēgti, Zivīm veiksmīgi izdodas izlauzties cauri viņu mūrim. Lai gan Skorpions skaļi neteiks, ko viņi jūt, Zivis to zemapziņā zina.

Zivis + Dvīņi

Dvīņi un Zivis ir vienlīdz jutekliski, saprotoši un līdzcietīgi. Dvīņi seko saviem sapņiem, kamēr Zivis labāk izvēlas palikt nopakaļ un uzturēties savā komforta zonā. Dvīņi gan neļauj Zivīm stāvēt uz vietas – viņi atbalsta, mudina un aicina Zivis darīt kaut ko, lai viņi kļūtu daudz laimīgāki un veiksmīgāki. Apmaiņā pret to Zivis sniedz Dvīņiem jutekliskumu un spēju iecietīgi mīlēt, palīdzēt un cienīt mīlestību.

Zivis + Zivis

Kad Zivis satiek Zivis, viņi var būt pat tik ļoti līdzīgi, ka gala rezultātā var sabīties un atkāpties. Taču nevajag baidīties un šaubīties par attiecībām ar sev ļoti līdzīgu cilvēku. Zivis saprot viens otru, viņi jūt partnera prasības un dara visu iespējamo, lai kļūtu par to, ko viņi meklējuši. Tā ir saikne, kurā būs konfrontācijas, taču viņi viens ar otru būs kā apsēti.

avots

Pievienot komentāru