Jūsu dzimšanas datuma pēdējos ciparos ir paslēptas jūsu rakstura iezīmes. Vai tas ir par jums? Ko slēpj jūsu dzimšanas datuma pēdējais cipars

Koks

Koka elementa cilvēki ir nesatricināmi un brīvi. Viņi tik ļoti mīl brīvību, ka bieži vien izmanto dažādus trikus, lai izvairītos no jebkādām saistībām. Starp viņiem ir daudz plaši domājošu intelektuāļu. Viņu galvenie ideāli ir gods, skaistums un brīvība. Lai gan Koks piešķir tādiem cilvēkiem īpašu diplomātiskumu, viņi bieži atsakās atzīt savu netaisnību un neatlaidīgi aizstāv savu viedokli.

Koks ir izaugsmes un progresa simbols. Kā gredzeni koka stumbrā pieaug ar katru gadu, tā arī viņi aug gadu no gada un bagātina sevi ar jauniem iespaidiem un zināšanām. Viņi var pieņemt pareizos lēmumus, jo rūpējas par tiem, ar kuriem strādā. Viņu atklātība un līdzjūtība padara viņus par izciliem draugiem un kolēģiem.

Koka cilvēkiem laulība un ģimenes siltums ir ļoti svarīgi. Viņi ātri pieķeras savam partnerim un iegulda daudz spēka pāra attiecībās. Viņu vājā vieta ir darbaholija un pasivitāte.

Uguns

Impulsīvi, bezkaunīgi, dinamiski – uguns cilvēki deg savā dzīvē, virzās uz priekšu neapturami, bez apstāšanās un atelpas. Viņi pārdzīvo daudz piedzīvojumu, kā jautru, tā arī ne ļoti. Bet tādi, pat negatīvi piedzīvojumi ir nepieciešami Uguns cilvēkiem kā gaiss. Viņi bieži riskē, turklāt vairāk priecājas par pašu risku vairāk, kā par viņa rezultātu. Dvēselē Uguns elementa cilvēki ir bērni. Viņiem patīk spēlēties ar dzīvi, pat ja viņi riskē pilnībā sadegt.

Viņiem ir daudz mīlestības uzvaru, jo viņi ir kārdinoši un maigi. Viņi dzīvo ar lielām kaislībām, priecājas par katru mīlas brīdi un ir pilnībā iesaistīti attiecībās. Cilvēki tiecas pie viņiem, un tie viņus iedvesmo ar savām apņēmīgajām darbībām un dinamisko dzīves veidu. Lai gan viņi bieži rīkojas instinktīvi, viņu prāts vienmēr ir pilns ar idejām un gudriem lēmumiem.

Jutīgie momenti: stress, kas viegli uzkrājas, un zema iecietība pret vilšanos. Viņi ir nepacietīgi un grib visu šeit un tagad.

Zeme

Zemes ļaudis ir piesardzīgi, pacietīgi un stūrgalvīgi. Tie ir materiālisti un vairāk par citiem rūpējas par savas dzīves materiāliem labumiem. Tuvums zemei piešķir tādiem cilvēkiem neparastu izturību un neatlaidību. Viņi cieši stāv uz pazīstamas zemes un nemīl pārmaiņas. Īpašnieki, tāpēc bieži ir ļoti greizsirdīgi, Zemes cilvēki bieži izskatās vecāki par saviem gadiem.

LASI VĒL: Marta Meisone ir spēcīga sieviete, kura kapsulā nodzīvoja 60 gadus

Pirmā acu uzmetienā, tie ir pilnīgi nesatricināmi un atsvešināti, bet tuvinieki labi zina par viņu milzīgo jutekliskumu. Viņu pragmatiskais gars tiek vērtēts darbā. Tā kā viņi ir lojāli un ir pelnījuši uzticību, viņiem bieži uztic koordinēšanas vai administrēšanas uzdevumi.

Viņus vada vairāk loģika nekā jūtas vai emocijas, un viņi cenšas ieplānot savu dzīvi maksimāli iespējamā veidā. Viņi grib atbrīvot savu dzīvību no pārsteigumiem un pilnībā kontrolēt savu likteni. Miers un stabilitāte padara tos pievilcīgus pretējam dzimumam. Bet iekarot viņu uzticību nav viegli.

Viņu jutīgais moments ir tāds, ka viņi neuzticas savai intuīcijai un neapstrīd iespēju īstenot savu sapni. Ja viņi zaudē kontroli, tad tie uz ilgu laiku tiek izsisti no sliedēm. Viņiem ir jānoņem bloķēšanu, ko rada prāts.

Tagad, zinot savu elementu, jūs varēsiet uzlabot situāciju mājā, harmonizēt cilvēku attiecības un pa jaunam paskatīties uz jūsu pasauli.

avots: lifter.com.ua

COMMENTS

Pievienot komentāru