“Jūsu dēļ turpmāk nevienam citam vairs neizpalīdzēšu!” – kāda latviete “Rimi” veikalā piedzīvo pavisam negaidītu un nepatīkamu situāciju

Foto – ekrānuzņēmums

Nepatīkama pieredze, iepērkoties “Rimi” veikalā notikusi kādai Madarai, kura par notikušo pastāstīja socvietnē “X”. Daudzi pie šī ieraksta steidza izteikt arī savu viedokli.

Madara raksta: “Tā “jaukā” ģimene un blondā sieviete zaļajā jakā, kura vakar TC “ZOOM” man palūdza Rimi karti un izlēma arī pie viena noņemt manu Rimi naudas uzkrājumu, tieciet galā paši ar savu sirdsapziņu. Jūsu dēļ turpmāk nevienam citam vairs neizpalīdzēšu. Nē, uzkrājumu nevar noņemt nejauši.”

Komentāru pie šī ieraksta atstājis arī uzņēmums “RIMI”: “Sveiki! Paldies, ka sazinājāties ar mums šajā situācijā! Lai pārbaudītu notiekošo un rastu atbilstošu risinājumu, nepieciešams precizēt informāciju, tādēļ lūgums atsūtīt Jūsu Mans Rimi kartes numuru. Paldies!”.

Bet citiem, kas komentēja šo ierakstu, ir dažādi viedokļi par notikušo:

“Vērtīga mācība tikai viena un nav saistīta ne ar uzticēšanos, ne neuzticēšanos – VIENMĒR iztērēt uzkrājumu, lai nav ko noņemt.”

Lasi vēl: VIDEO. “Tu atnāc uz veikalu iepirkties, atver durvis un tur…” – influencere Elīna Didrihsone ar vīru darījuši trakas lietas

“Paldies, ka padalījāties ar situāciju, nebiju tā aizdomājies.”

Foto – ekrānuzņēmums

“Kad dzīvē nav īstu problēmu… Cik Tev noņēma? Iedod kontu aizskaitīšu!”

“Tieši tāpēc pēdējo reizi, kad skenēju savējo un kāda palūdza vai varu arī viņai iedot, tad sapratu, ka tā ir diena, kad man jāiztērē viss uzkrājums.”

“Dramatiski. Es vnm lūdzu kādam Rimi karti, jo pašam nav. Vienkāršāk būs vnk neizvēlēties Rimi.”

Ah, sviests! Es bieži esmu prasījusi, jo man nav Rimi karte! Cik cūciski šādi izrīkoties!!!”

“Šito nesaprotu. Ja dod otram savu karti, vienalga kaut kādu rimi vai bankas karti, tad taču saprot riskus un rēķinās ar sekām. ka pēc tam tur nekā var arī nebūt.”

“Bet patiešām šie ir tie laiki, kad nedrīkst aizdot ne mobilo telefonu, ne maksājumu kartes vai kartes ar magnētiskām joslām un čipiem. Nu tādi vienkārši ir mūsdienu tehnoloģiju diktēti spēles noteikumi. Par to jādomā kā par savu zobu birsti. Tikai mans un viss.”

“Nevajag turēt uzkrājumu. Un uzskatīt šo nenozīmīgo notikumi par traģēdiju arī ne. Uzskati, ka palīdzēji cilvēkam, un ej tālāk.”

“Man Rimi karte ir telefonā un šādas situācijas rasties vienkārši nevar.”

Pēc dažām dienām Madara raksta, ka “RIMI” noņemto uzkrājumu Madaras kartē ir atgriezis “Paldies par pārsteigumu!” – viņa ierakstīja socvietnē “X”.

Pievienot komentāru