Jaunava jārūpējas par finansēm, un Skorpionam – par mīļajiem: dienas prognoze 13. janvārim visām zvaigžņuzīmēm

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem dienas sākums solās būt kluss un pat nedaudz garlaicīgs, bez interesantiem notikumiem. Tomēr, neraugoties uz to, tev var rasties iemesls bažām. Ir svarīgi iemācīties pārvaldīt savas emocijas, īpaši šodien. Tāpat centies izvairīties no tiem, kas var provocēt konfliktus. Dienas otrajā pusē iespējamas interesantas un laimīgas sakritības, un šis ir lielisks laiks, lai uzsāktu jaunu biznesu vai projektu, ja vien ātri sasniegsi vēlamos rezultātus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām ir nepieciešamība noteikt prioritātes. Sāc ar vissvarīgākajām lietām un neapjuksti sīkumos. Šī diena ir piemērota īpašuma un finanšu jautājumu risināšanai, kā arī iepirkšanās darījumiem. Tavas idejas tagad labi uztvers apkārtējie, tāpēc izmanto iespēju, lai tās nonāktu pie īstajiem cilvēkiem un sabiedrotajiem. Pēcpusdienā vari pievērsties patīkamākiem un personīgākiem aspektiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim šodien īpaši nepieciešams ieklausīties savā intuīcijā. Tas palīdzēs tev izvairīties no daudzām kļūdām. Drosmīgi uzņemies jaunus uzdevumus – tie būs viegli un ātri paveicami. Parādi radošumu un izdomu. Iespējami nelieli finansiāli ieņēmumi, kas, lai arī nelieli, būs savlaicīgi. Vakarā tu satiksi kādu sev tuvu cilvēku.

 

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem dienas sākums solās būt saspringts: daudz rūpju, vairākas lietas un neatliekami jautājumi. Lai veiksmīgi tiktu galā ar izaicinājumiem, saglabā mieru un savaldību. Dienas otrā puse sola mierīgākas un patīkamākas tikšanās. Iespējami interesanti piedāvājumi un ielūgumi uz vietām, par kurām esi sen sapņojis. Visbeidzot, jūs sagaida negaidīts finansiāls pārsteigums.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari Svariem ir svarīgi nesaskumt par sīkumiem un nesatraukties par neatrisinātām problēmām. Koncentrējies uz lietderīgākiem un reālākiem uzdevumiem. Pašnodarbinātība šodien būs vislabākā iespēja. Nelieli pirkumi var būt veiksmīgi. Dienas otrā puse ir piemērota ideāliem gadījumiem, taču daži jautājumi var prasīt materiālus izdevumus. Vakarā neatsakies no ielūgumiem ciemos, pavadīsi komfortablu laiku.

Foto – Pexels

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šodien nevajadzētu rēķināties ar mierīgu dienu. Tev nāksies saskarties ar grūtībām un izaicinājumiem, taču tava neatlaidība un pārliecība ļaus sasniegt lieliskus rezultātus. Centies neatteikties no saviem plāniem negaidītu negatīvu apstākļu dēļ. Attiecībās ar radiniekiem un draugiem viss ir harmonisks. Izvairieties no strīdiem par sīkumiem un ieplānojiet mierīgu vakaru bez garlaicīgām nodarbēm.

 

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem šodien nevajadzētu steigties. No rīta iespējamas nelielas grūtības, taču labāk uz tām pārlieku nereaģēt. Diena ir piemērota lietišķām sarunām, kuru laikā vari saņemt interesantus un izdevīgus piedāvājumus. Rezultātā var ievērojami palielināties tavi ienākumi. Ģimenes lokā gaidāmi pozitīvi notikumi un labas ziņas no radiniekiem un draugiem. Risini jautājumus, kas saistīti ar ģimenes īpašumu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Skorpioniem šodien ir aizliegts būt pieticīgiem. Izcel savus talantus, lai gūtu panākumus. Tevi sapratīs un atbalstīs ietekmīgi cilvēki. Iespējami ienesīgi darba vai biznesa piedāvājumi. Dienas otrajā pusē pievērs uzmanību savai ģimenei un draugiem, jo viņiem šobrīd esi vajadzīgs. Visas savas darīšanas veic mierīgi un izsvērti.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm vajadzētu sākt dienu ar galvenajiem uzdevumiem un ilgi nekavēties. Pozitīvās tendences ir tavā pusē, tāpēc rīkojies. Jauna informācija var palīdzēt tev atrisināt kādu ieilgušu problēmu, un uzticami palīgi un padomdevēji būs tev līdzās. Vakarā nodarbojies ar patīkamām aktivitātēm, atpūties vai dodies iepirkties.

Leave a Comment