Janvārī un februārī dzimušajiem bērniem ir lielākas iespējas kļūt bagātiem!

Viņiem lemts kļūt slaveniem?

Jaunu pētījumu veica Sociālo zinātņu žurnāls, un pētījuma rezultāti parādīja, ka cilvēkiem, kuri ir dzimuši pirmajos divos gada mēnešos, ir ļoti liela iespējamība, kļūt bagātiem un slaveniem, salīdzinot ar citiem.

Tu varētu jautāt, kā tad pētnieki to noskaidroja? Veicot statistisku analīzi! Pētījumā dalību ņēma nejauši izvēlēti cilvēki no visiem sabiedrības slāņiem un profesijām, un tika noskaidrots, ka cilvēki, kuri ir dzimuši Ūdensvīra zīme visbiežāk asociējas ar bagātību un slavu. Šajā periodā ir piedzimušas daudz slavenības, sporta zvaigznes, politiķi un zinātnieki.

Pētījums parādīja, ka vairums no viņiem ir dzimuši janvārī vai februārī. Konkrēts datuma diapazons, kad dzimuši paši veiksmīgākie cilvēki ir starp 20. janvāri un 18. februāri.

Ja tava dzimšanas diena iekrīt šajā periodā, tu vari pievienoties tādiem veiksmīgiem cilvēkiem jā Dženifera Anistone, Maikls Džordans, Bobs Mārlijs un Opra Vinfrija. Tas var šķist smieklīgi, bet rezultāti palika nemainīgi pat pēc pētījuma grupas palielināšanas. Sākotnējo pētījuma izlasi, kas bija 100 cilvēki, palielināja līdz 200, bet pēc tam līdz 300 cilvēkiem. Rezultāti palika iepriekšējie, parādot vienu un to pašu korelāciju starp zodiaka zīmi un panākumiem.

Žurnālā Vice Broadly nopublicētajā rakstā tika apgalvots, ka Ūdensvīri ir “dziļi domājoši cilvēki, kurus interesē viss svešais un unikālais. Viņiem ir spēcīga tiekšanās pēc neatkarības un ekskluzivitātes, bet vienlaikus viņi brīnišķīgi sevi jūt kolektīvā, un ir lieliski draugi”. Ūdensvīri varētu būt aprakstīti arī kā “nemiernieki”.

Lai gan astroloģijai nav zinātniska pamata, daži zinātnieki cenšas to izveidot. 2004. gadā Oksfordas Universitātes statistiķis Dr. Persijs Seimūrs publicēja “Astroloģijas zinātnisko pierādījumu”. Savā grāmatā viņš rakstīja: „Visa saules sistēma spēlē simfoniju uz Zemes magnētiskā lauka. Mēs visi esam ģenētiski noregulēti, lai no šīs simfonijas saņemtu citu melodiju kopumu. ”

Noteiktām zodiaka zīmēm ir attiecināmas arī noteiktas slimības. Kā piemēru var minēt Aunu – cilvēki, kas dzimuši no 21. marta līdz 19. aprīlim – bieži tiek saukti par „karstiem”, un viņi biežāk nekā citi cieš no migrēnas, stresa un bezmiega.

Iespējams, cilvēki, kuri ir dzimuši pirmajos divos gada mēnešos ir veiksmīgāki nekā citi, jo viņi nav tik “karsti” kā tie, kas dzimuši siltajos mēnešos. Iespējams, tas padara viņus labvēlīgākus un mazāk aizkaitināmus nekā citus, un tādējādi viņi gūst lielākus panākumus.

Turklāt Ūdensvīri nav tikai topošie aktieri. Pētījums parādīja, ka tie, kuri ir dzimuši janvārī un februāri, ļoti iespējams kļūs par ārstiem vai vadītājiem.

Un vai tev zināmie Ūdensvīri ir veiksminieki?

avots: goroscope.com

Pievienot komentāru