Ja tu šo izdzersi stundu pirms miega, tu sadedzināsi visus dienas laikā uzkrātos taukus!

Lielākais murgs priekš ikviens sievietes ir liekie tauki ap vēderu. Taukus uz muguras, vēdera, rokām un kājām ir ļoti grūti noņemt, taču tas nenozīmē, kas tas ir neiespējamais uzdevums. Vienīgi nepieciešams pilnveidot diētu, kā arī izvēlēties atbilstošus vingrinājums!

Šodien šajā rakstā mēs jums parādīsim vienu vienkāršu dzērienu, kas var palīdzēt sadedzināt ķermeņa liekos taukus, kā arī var palīdzēt tev kļūt slaidai kā reiz uz vasaras periodu.

Ir daudz produktu, kas sola tūlītējus rezultātus, bet nereti tas ir tikai mārketinga triks, lai tos vairāk pārdotu. Mūsu ķermeņi mēdz sadedzināt taukus dienas laikā, bet tas nevar notikt naktī. Lai pareizi sadedzinātu taukus, tev būs jāpaātrina vielmaiņa, lai arī gulēšanas laikā tu spētu sadedzināt taukus. To var izdarīt, sajaucot dažas dabiskas sastāvdaļas, kas stimulēs vielmaiņu un palīdzēs tev īsā laikā zaudēt svaru. Un šeit mēs iepazīstināsim, kā šo dzērienu sagatavot.

Sastāvdaļas:

  • 1 ēdamkarote etiķis
  • 1 tējkarote ingvera pulveris
  • 1 citrons
  • 1 ķekars pētersīļu
  • ½ litrs ūdens
  • Šķipsniņa kanēlis

Pagatavošana:

Pirmkārt, vāra katliņā ūdeni, pēc tam pievieno pārējās iepriekš uzskaitītās sastāvdaļas un kādu laiku vāri maisījumu uz nelielas uguns. Pēc tam atstāj to atdzesēt un tad ielej pudelē. Katru nakti pirms gulētiešanas paņem vienu glāzi neticamā dzēriena, kas stimulēs tavu vielmaiņu un izraisīs ķermeņu tauku sadedzināšanu pat naktī.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru